Autosteamclean

Autosteamcleanе мобилна автомивка с няколкогодишен опит в екологичното почистване на автомобили както в България ,така и в Белгия.

Уеб сайт: www.autosteamclean.com  

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/autosteamclean

За записване на час за почистване ни позвънете един ден предварително на телефон 0895690303.

Нашата услуга в момента е достъпна само за град София.

Фирма ТВА Сървис ЕООД ( Ауто стийм клийн)  предлага за членове на БМВ Клуб България срещу предоставяне на членска карта следните отстъпки:

30%Т.О. от услугите :

-          Пълно почистване  , което включва: пране на салон, двигател, багажник , външно почистване с полиране 

-          Пране на салон /пране на седалки, таван, под, врати/  

И – 10% Т.О. от услугата КОМПЛЕКСНО ПОЧИСТВАНЕ  

Условия които имаме :

-          Минимум  1 ден предварително записване на час за почистване .

-          Минмална поръчка за повикване на мобилен екип 30,00лв

 

За нас:
Ние от Autosteamclean сме екип с няколкогодишен опит в екологичното и иновативното почистване на автомобили в България и чужбина.

Концепцията на нашата мобилна автомивка е да предложим на клиентите удобна и висококачествана услуга, която да спестява време и енергийни ресурси.

Традиционните автомивки изразходват над 120 литра вода за един автомобил и голямо количество отпадни води.Ние обаче сме привърженици на екологичния модел на мислене и ето защо избрахме да сме различни. Ние почистваме автомобил като изразходваме по-малко от 3 литра вода без да замърсяваме околната среда и без отпадъчни води. Нашите продукти за почистване са 100% екологични, не съдържат никакви химикали и абразиви, които увреждат детайлите на автомобила.

Освен висококачествените екологични препарати които използвамеAutosteamclean работи с професионална парна машина, която едновременно почиства и дезинфекцира.Към изброеното до тук е важно да отбележим, че сме напълно автономни и не се нуждаем от достъп до електрически или водни ресурси.Ето защо ние сме мобилни, стараем се да предложим на нашите клиенти удобство и качество на добра цена.

Услуги

 

Autosteamclean  предлага мобилно детайлно почистване на Вашия автомобил на адрес удобен за Вас.

Външно почистване включва измиване с пара и ръчно полиране до блясък с напълно екологични продукти с „Шоу Рум“ ефект, които не изгарят лака и хромираните елементи на автомобила, както при безконтактното измиване с химикали. Полагане на специален продукт на силиконова основа върху пластмасови лайсни, детайли и гуми.

 

Вътрешно почистване включва прахосмукачка цяло купе, багажник, табло, прозорци, почистване и дезинфекциране с пара (с помощта на която се почистват трудно достъпни места). Почистването с пара е особено подходящо ако в автомобила се возят деца, тъй като не се използват химикали.С помоща на парата се убиват микробите и бактериите, дизенфекцира се салона на колата и се премахват напълно неприятните миризми в него.

Сухо пране на салон и дезинфекциране.При пране на салон ние използваме пара и специална машина с помощта на която тапицерията е почти суха. Не е нужно да чакате с дни и часове да изсъхне автомобила за да можете да го ползвате.

 


  

Последни теми
Facebook