Национален събор

За някои BMW е просто автомобил, средство, за да стигнат от точка А до точка Б. В случая, малко по-бързо и по-луксозно средство, но все пак средство. Има обаче категория хора, за които BMW е начин на живот. Тези хора не се интересуват от разхода, от цената на поддръжката и от размера на данъците за техните автомобили. Защото всяка една страст е донякъде безрасъдна, всеки порив на сърцето е отчасти неразумен. А най-щастливата любов е споделената.
Присъствието на тези хора на едно място е не само начин за прекарване на свободното време. Това е уникална възможност да се срещнат и запознаят с личности, съпричастни на техния начин на мислене, възможност за установяване на нови контакти, за обогатяване на техния мироглед, но не и на последно място за едно запомнящо се изживяване в компанията на хора, които възприемат BMW по един и същи начин. Всичко това има едно название - Национален BMW Събор.
Фестивал, който е известен с конкурсите си за красота на автвомобилите и тяхното озвучаване, легалните състезания на 400 метра, провеждани в присъствието на органите на реда и с подкрепата на медицински и противопожарни екипи, както и незабравими мигове в синьо-бяла атмосфера. Подготвя се програма, включваща награждаване на победителите от различните конкурси и проявилите се с нещо уникално участници, посещения на местните забележителности и автомобилни походи. Част от тези приготовления са организираното придвижване от всеки по-голям град, служещ за сборен пункт, както и осигурено пренощуване за дните на мероприятието.
Съборът се организира не "за", а благодарение на присъстващите BMW-ентусиасти.
Именно феновете са тези, които поддържат жива традицията в България всяка поредна година. Вие сте тези, които превръщате това в едно все по-грандиозно събитие, чиито мащаби се разширяват все повече всеки път.
Каним ви да станете част от това уникално преживяване, от горящата тръпка, която ще подхранва BMW пламъка във вашите очи. Спомен, от който всеки заслужава да е част.

Последни теми
Facebook