Организация и цели

Организация и цели
BMW Клуб България е създаден през 2002-ра година от малка на брой група ентусиасти с цел легализиране и провеждане на бъдещи мероприятия около марката BMW. Клубът е официално регистриран член на Европейската Асоциация на BMW-Клубовете, чието седалище е в град Мюнхен, Германия и има статут на официален клуб на марката BMW за България.

BMW Клуб България е клуб с нестопанска цел и дейност, градящ се единствено и само на ентусиазма на своите членове. Целта на този клуб е създаването и поддържането на една BMW общност в България, чието поле се простира от организирането и провеждането на най-различни мероприятия, до безвъзмездна помощ при най-различни ситуации, спохождащи ни в ежедневието. За целта клубът поддържа интернет форум, в който всеки да сподели приятни емоции от шофирането на своето BMW или да се поинтересува по даден технически въпрос.
Сред основните приоритети на клуба са откриването и обединяването на феновете на марката в България, взаимодействие и сътрудничество със сродни български, европейски и други международни организации, свързани с BMW. Също така налагане на морални норми на поведение у своите членове при експлоатация на техните автомобили с цел намаляване броя на ПТП.

Друга основна цел е създаването и развиването на регионални клубни звена в по-големите градове на България. Ако желаете да помогнете в тази насока, моля свържете се с председателя на клуба.
Последни теми
Facebook