Нива на членство

Съществуват две нива на членство в BMW Клуб България – първо и второ, между които може да има двупосочно движение. И двете нива имат еднакви преференции и членски карти. Разликите са изцяло административни.

Първо ниво:
1. НОВИ ЧЛЕНОВЕ
Молби за членство се приемат по всяко време на годината.
Ако сте попълнили правилно молбата си и тя бъде одобрена,  в срок от 1 седмица след като ние получим молбата ви системата ще ви върне отговор на посочения от вас в молбата e-mail адрес ( имайте предвид, че може да пристигне като spam).
Срокът за плащане на членския внос е 7 дни след полученото одобрение на молбата ви.
- Членския внос за първо ниво е 40лв. - Всички нови членове кандидатстват за 1во ниво.
Членската карта ще Ви бъде издадена до 1 месец след като заплатите членския си внос. Картата можете да получите в офиса на клуба в гр. София или чрез куриер / Еконт Експрес - 20% отстъпка от доставката / . За допълнителна информация или въпроси, моля свържете се с администрацията на клуба.
- Ако имате потребителско име във форума и сте го посочили в молбата си , ще получите достъп до отделна секция за членове 1во ниво.
 
2. СТАРИ ЧЛЕНОВЕ - Членове от 1 година и повече - предлащат членски внос за календарна година в периода от 01.януари до 31.март  

Второ ниво:
Второто ниво е предназначено за членовете, които имат време, желание и възможност да допринесат активно за развитието на клуба.
Първото изискване за преминаване към това ниво е да имате минимум 18 месеца активно членство. След това трябва да изпратите мотивационно писмо чрез лично съобщение във форума или e-mail до член на управителния съвет или друг член второ ниво. Вашата кандидатура ще бъде гласувана от всички членове от второ ниво в рамките на един месец, а резултатът от нея ще ви бъде изпратен.
- Членския внос за второ ниво е 80лв. Ако вече сте заплатили годишната такса за първо ниво , преди септемви месец , не се налага да довнасяте разликата.
- Ако имате потребителско име във форума, ще получите достъп до отделна секция, в която се разискват организационни въпроси, свързани с работата на клуба.
- Като член от второ ниво, вие имате право да присъствате на общите събрания, да гласувате и да заемате постове в клубната администрация и управление.
 
*След като веднъж сте станали член на БМВ Клуб България , ако желаете да подновите членството си през следващата календарна година , срокът за плащане на членски внос е от 1 януари до 31 март.
Последни теми
Facebook