"Нощта на летящите ентусиасти"
Публикувано от BMWPower-BG.net на 18 ноември 2014 | Преглеждания: 2791

На 14 ноември 2014 се проведе едно доста забавно и развлекателно мероприятие, а именно  "Нощта на летящите ентусиасти" , мероприятие организирано от една от регионалните  структури на "БМВ Клуб България" - Стара Загора и Казанлък .

Заглавието говори само по себе си .

В мол Galleria Стара Загора / http://www.galleriasz.bg на писта БигоКарт се състоя ожесточена картинг битка, която излъчи тримата най-бързи BMW ентусиасти. БИГО КАРТ е изцяло закрита писта, разположена на ниво -3 на подземния паркинг в търговски център Galleria Стара Загора. Съоръжението е с обща площ 5080кв.м . Разполага с 9 картинга MS Kart с обем на двигателя Honda 200сс и 1 двоен картинг, времеизмервателна уредба AMB Timing и fun център с електронни игри, симулатори и детски забавления, в които гостите на търговския център могат да прекарат приятно свободното си време заедно със своите приятели и семейства. Общата дължина на трасето е 400м, а неговата конфигурация предполага оспорвани картинг битки и атрактивни състезания.

За първите 8 записали се дами регионална структура "Стара Загора и Казанлък" предостави една приятна изненада - подарък 10 обиколки направени в два тура по 4 .


Програмата на мероприятието беше следната:
19.30ч. Сборен пункт 3то подземно ниво, изготвяне на списък с участниците като съобразително ще разджуркаме представителите на различните градове.
20.00ч. Старт. Участниците  стартират от групи по 7 или 8 в зависимост колко карта има в изправност. Участниците имаха на разположение 10 обиколки, за това време се наложи да карат за най -бърза обиколка. Всъщност това беше и целта. smiley
След приключването на всички групи бяха съобщени 
8-те най бързи, които се наложи да полетят още 10 обиколки , но в две групи по 4ма, за да излъчат 1во,2ро и 3то място.

Правила за каране - нямаше smiley

23.30ч. клуб Паша - летеното продължи.

Ето и наградните призове :

Грамоти и ключодържатели за госпожиците:

 

 

 

 

 
Последни теми
Facebook