BMW EVO i3 идва от Япония
Публикувано от на 08 октомври 2014 | Преглеждания: 1851

Тунинг пакетът за електрическата кола е дело на Eve Ryn

Японската тунинг компания Eve Ryn разкри своя доработка за електрическата кола BMW i3. Моделът носи името BMW EVO i3 и се отличава с изцяло визуални промени.


BMW EVO i3 идва от Япония


Доработката, която вероятно е първата за модела, предлага цялостен бодикит. Той се състои от масивна предна броня с големи отвори за въздух, странични прагове, задна броня с вграден дифузьор и разширени арки на калниците. Виждат се също така допълнителни елементи от карбон, както и 20-инчови джанти в два цвята.

Салонът също е преработен, но към момента липсват снимки или информация. Не се съобщава нищо и за промени в задвижващата система на колата.


BMW EVO i3 идва от Япония


Серийното BMW i3 се предлага в два варианта - напълно електрически и такъв, оборудван с ДВГ. И при двата модела мощността е 170 к.с., а въртящият момент - 250 Нм. С едно зареждане максималният пробег на i3 е между 130 и 160 км. При версията i3 REX, разполагаща с допълнителен 650-кубиков бензинов двигател с два цилиндъра, автономията се увеличава до над 300 км.

За зареждането на батериите са необходими около 6 часа, като има вариант и за бързо зареждане до 80%, което отнема по-малко от 30 мин.

Платформата на екологичната кола е изградена от алуминий, а пътническата клетка e от карбонов композит.

Снимки: Eve Ryn

Източник: Automedia
Последни теми
Facebook