Тодор Тодоров: Историята на един супер фен на BMW X5 (снимки и видео)
Публикувано от BMWPower-BG.net на 31 юли 2014 | Преглеждания: 3775

Снимка: Митко Новков

Супер фен на BMW получава признание от централата в Мюнхен.

Вие може да не познавате Тодор Тодоров, но може би сте срещали работата му и негова страст в миналото. Можем да ви гарантираме това, особено ако сте собственик или фен на BMW X5.

Това се дължи на факта, че Тодор е основател на най-голямата BMW Х5фен страница, която е официално подкрепена от BMWи скоро достигна два милиона харесвания. Изненадващо, нали? Как такава страница  успява да достигне толкова висок брой почитатели, когато дори официалнатастраницаBMW M (подразделение на BMW за спортни автомобили)например има само 1.1 милиона фенове? Страст, усилена работа и  отдаденост могат да те отведат далеч.

За да изразят своята благодарност, екип на BMW пътува до България и се срещна лично с Тодор да им разкаже своята история пред камера. Така ние открихме, че той е създал страницата през 2008г. от чист ентусиазъм и любов към модела.

Неговата отдаденост през времето, не е останала незабелязана и привлича вниманието на немската компания.  Дори използват негови снимки на различни билборди в България и Германия, за да покажат тяхната признателност.

Разбира се, той използва възможността чрез видеото да благодари на всички, които са му помогнали и са се присъединили към неговата  страница, вижте го и вие: http://youtu.be/_HfJPVz3eOA
 

Снимаченият екип и Stefan Landmann след края на един ден, изпълнен с много адреналин, положителни емоции и усмивки зад волана на автомобили от любимата марка.

Последни теми
Facebook