Сервизите на BMW и MINI в цялата страна с програма за ремонти свързани с природните бедствия
Публикувано от auto-press.net на 24 юли 2014 | Преглеждания: 1325

Сервизите на BMW и MINI в цялата страна с програма за ремонти свързани с природните бедствия Източник: www.bmw.bg

Сервизите на BMW и MINI в цялата страна въвеждат специална програма за ремонти свързани с влошените климатични условия през последните месеци. Програмата е в отговор на нарастналия брой непланирани и неотложни ремонти и има за цел да оптимизира процеса на възстановяване на последствията от природните бедствия. За целта сервизните центрове на BMW и MINI в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Русе въвеждат специална процедура за приемане и ремонт на пострадали автомобили, при която се отчита неотложността на ремонтните дейности и ускорява описването и остойностяването на щетите. Съкращава се срокът за доставка на най-използваните при възстановяването части и компоненти. Наред с това, при необходимост, сервизите ще работят с удължено и гъвкаво работно време.

„През последните няколко месеца броят на непланирините и неотложни ремонти значително нарасна. Градушки и наводнения в цялата страна причиниха щети, които временно извеждат от движение десетки автомобили в цялата страна. В съчетание с летния период на интензивни пътувания това създава значителни неудобства на нашите клиенти. С програмата, която създадохме и осъществяваме заедно с нашите сервизни партньори, както и с цялостна концепция за сервизно обслужване, която включва мобилна грижа и осигуряване на заместващ автомобил се стремим да минимизираме последствията за нашите клиенти.” – коментира Юрген Фишхабер, Мениджър Следпродажбено обслужване на BMW Group България.

BMW Group България и оторизираните сервизи на BMW следват твърд ангажимент за постигане на най-високо качество по отношение на грижата за автомобилите BMW и обслужването на клиенти. За целта се прилага последователна програма въвеждане, усъвършенстване и сертифициране на процеси и услуги, както и система за оценяване на обслужване на клиентите, която прозрачно представя мнението на клиентите за нивото на обслужване, чрез система за оценка основана на пет звезди.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook