Каним ви да подкрепите картинг отбора на BMW Клуб България.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 11 октомври 2007 | Преглеждания: 1259

След достойното представяне на отбора на BMW Клуб България в дебютното им състезание в CFKC на Писта Лаута в Пловдив предстои поредния кръг от шампионата на Клуб F1 на пистата Gravity Park в Благоевград. Състезанието там е предпоследно за сезона и ще донесе опит и надяваме се успехи на отбора, които ще бъдат ценни както в оставащото поледно състезание в София така и за следващия сезон в който пилотите ще се борят за почетни позиции и битка за титлата.
За съжаление в надпреварата този уикенд няма да може да се присъедини един от пилотите на отбора Г.Стефанов, но се надяваме останалите А.Цветков и Г.Банков да се представят подобаващо въпреки липсата на съотборника си.
Пистата се намира на 5км. южно от Благоевград, по международен път Е79. Трасето е дълго 700m. и ще се кара в посока обратна на часовниковата стрелка.

Картингите които се карат на тази писта са:
:: КАРТИНГ 270 cc
ШАСИ: Cr Mo 34x2,5 mm.
ДВИГАТЕЛ: HONDA GX 270 /15 к.с./
БАЗА: 1035 mm.
ЗАДНА ОС: 30/1000 mm.
ТЕГЛО: 106 kg.
ДРУГИ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Хидравлични спирачки; вентилиран спирачен диск; регулиращи се педали; антигаз система.
МАКСИМАЛНА СКОРОСТ: 90 км/ч .

Състезанието ще започне със свободни тренировки от 10:30 до 12:00ч. От 12:30 ще започне квалификацията и веднага след нейното приключване започва състезанието по гонки (броя им е в зависимост от броя на участниците и броя на картовете), които са провеждат в два манша.
Всички от отбора ви каним да станете част от това събитие и да подкрепите новопрохождащия отбор на клуба.За нас ще бъде чeст да караме пред погледите ви за достойно представяне на BMW Клуб България.

Последни теми
Facebook