Класация "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ"
Публикувано от BMWPower-BG.net на 25 юни 2014 | Преглеждания: 2000

Здравейте фенове!

Нека подкрепим любимата си марка в класацията "Моите Любими Марки".

Гласувайте тук: http://www.mylovemarks.eu/

 

ЗА ПРОЕКТА

"ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" е единствена по рода си потребителска класация. Тя се провежда за шеста поредна година и дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие. Инициативата е уникална потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите.

За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Любимите ни марки са приятели, не само сделки. Вие не си купувате просто любима марка, а я прегръщате страстно. Именно това е нещото, което никога не бихте позволили да си отиде. Казано просто, любимите ни марки ни вдъхновяват.

 

РЕГЛАМЕНТ

"ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" се провежда в три етапа. Гласуването се извършва он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu след предварителна регистрация. Потребителите номинират или гласуват, като потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

Първи етап: 12 май – 26 май 2014 г.: потребителите избират една от посочените в падащо меню към всяка категория брандове. Този етап цели да отсее Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли. В следващия кръг продължават онези 6 марки в категория, събрали най-много потребителски гласове.

Втори етап: 4 юни – 15 юни 2014 г.: потребителите гласуват за една от 6-те продължаващи марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл продължават в трети последен кръг на класацията.

Трети етап: 23 юни – 03 юли 2014 г.: потребителите ще определят марка №1 във всяка категория. Както и ЛЮБИМАТА МАРКА на потребителите за 2014 г., събрала най-много гласове в хода на класацията.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Първи етап: Потребители са онези, които чрез гласуване определят кои марки ще участват в надпреварата за най-предпочитан бранд в различните категории.

Втори етап: Във втори етап продължават онези номинирани марки, които са събрали най-много гласове на първи етап, като заплащат минималната сума от 50 лева без ДДС.

Трети етап: В трети етап продължават Топ 3 любими марки от всеки отрасъл, като заплащат минималната сума от 100 лева без ДДС.

* Преференции за участие:
- 10% отстъпка при участие на 2 или повече от 2 бранда, представлявани от една компания;
- 15% отстъпка при участие на 4 или повече от 4 бранда, представлявани от една компания;

 

За любопитните резултатите от гласуванията може да видите тук: http://www.mylovemarks.eu/results.php

 

Последни теми
Facebook