Тунинг Шоу 2014 /Видео/
Публикувано от BMWPower-BG.net на 06 юни 2014 | Преглеждания: 4204

Tuning Show 2014  / 7- 8 Юни /  София, Интер Експо Център

За поредна година ще се проведе Тунинг Шоу  в София от  организаторите на това мащабно събитие Tuning.bg .

Ще можете да се насладите на тунингованите автомобили в целия им блясък на 7 и 8 юни в Интер Експо Център.

Тунинг шоу 2014 ще ви посрещне с микс от адреналин, сексапил и много нови изненади за всички. Това е събитието на 2014-та, което определено не трябва да пропускате!
Единственото по рода си събитие по традиция се състои всяко лято. Разпростира се в две зали с външни площи за атракции. Общата площ на шоуто е 8000 кв.м, а посетителите над 10 000.
Повече от 200 изложени автомобила, джипове и мотори са представени на вниманието на зрителите, разпределени в различни категории: кар аудио, цялостен и силов тунинг. На външните изложбени площи могат да бъдат видяни също и състезателни, суперкар , офроуд , драг и други модифицирани автомобили.- www.tuning.bg/show.

Тази година посетителите ще могат да наблюдават едни от най-добрите дрифт пилоти в страната в режисирано дрифт шоу на специално обособено трасе. Към програмата на Drift Weekend ще се включат и някои от най-атрактивните стънтъри с техните машини, с което ще представят своите умения в едно различно Stunt Show.



Един незабравим уикенд с играта на Durex и Tuning.bg - спечели возене при дрифт пилот!
Само по време на Tuning Show 2014 - https://www.facebook.com/pages/TuningBG/121068103167?sk=app_481433238539703

Можете да спечелите и един незабравим уикенд с Lamborghini или Ferrari! - https://www.facebook.com/pages/TuningBG/121068103167?sk=app_481433238539703 , които ще дойдат да те вземат от твоя дом. Ще имаш възможността, да се возиш в една от двете супер коли и да обиколиш най-оживените улици на София. Крайната цел на твоето пътешествие ще бъде Tuning Show 2014 и по-точно ще се озовеш в центъра на най-грандиозното Drift&Stunt Show и всичко това ще бъде заснето от екипа на Tuning.bg.

 

Erotic Car Wash шоу красивите момичетата на Tuning.bg демонстрират как трябва да се грижим за своя автомобил. Посетителите на Tuning Show 2014 ще имат възможност да гласуват за своето момиче-фаворит, което в края на шоуто ще вземе приза за Miss Tuning.bg.

 

 

Цената на билета е 8лв.

Цялата програма на събитието можете да откриете тук: http://tuning.bg/show/programa/

Разпределение на зоните:

  • Централен вход и фоайе
  • Фото зона – в обособена за целта зона сме помислили и за феновете на фотографията;
  • Изложбени и търговски площи в сините зони - условия за реклама;
  • Зала 5 – Участници в състезание за кар аудио - заявка за участие;
  • Зала 6 – Участници в конкурс за оптичен (цялостен тунинг) - заявка за участие;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последни теми
Facebook