BMW и MINI ЕКСПО отваря врати в София
Публикувано от auto-press.net на 11 април 2014 | Преглеждания: 1304

BMW и MINI ЕКСПО отворя врати в София Източник: www.bmw.bg


Петото специализирано търговско изложение за сертифицирани употребявани автомобили BMW и MINI EXPO отваря врати в Интер Ескпо Център. Изложението интегрира всички етапи от избора до покупката на сертифицирани употребявани превозни средства BMW и MINI. По време на събитието от 11 до 13 април 2014 г. посетителите могат да избират от над 100 налични в България употребявани автомобили BMW и МINI, на обща стойност от 9,20 млн. лв. Целите на изложението, надхвърлят търговската реализация. То е демонстрация на цялостната философия на BMW Group за качеството на обслужване, грижа и запазване на стойността на автомобилите от двете марки. страна.

Всички автомобили предложени на BMW и MINI ЕКСПО, в съответствие с програмните и продуктови изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT, са на възраст до 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз. Многообразието от предложения включва автомобили от всички моделни серии, включително от М ГмбХ и моделната линия M Performance.

Високите стандарти, които програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT налагат, гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

В допълнение към богатия избор от автомобили специален щанд представя предложения на BMW Motorrad. Акцент в тазгодишното издание на търговското изложение са и оригиналните аксесоари BMW Performance, които позволяват индивидуализиране на автомобилите BMW във всеки етап от жизнения им цикъл, както по отношение на външния вид, така и по отношение задвижването и окачването. Специално внимание е отделено на гамата от велосипеди BMW и MINI, а към закупените в рамките на изложението автомобили клиентите ще получат, като подарък велосипед BMW.

Целите и концепцията на събитието коментира г-н Антоан Михайлов Мениджър
Употребявани автомобили в BMW Group България „BMW и MINI ЕКСПО е познато и очаквано събитие, за всички които се интересуват от покупката на премиум употребяван автомобил, без рискове свързани с произхода и сервизната история. През последните години реализацията на сертифицирани употребявани автомобили в България разширява с между около 15 – 20% кръга на клиенти на модели от актуалната моделна гама на BMW и MINI. Вярваме, че с многообразието от предложения можем да отговорим на нуждите и желанията на широк кръг клиенти, както по отношение на ценовите равнища, така и по отношение на избор на модели и нива на оборудване. Не на последно място, BMW и MINI EXPO предоставя възможност за личен контакт за консултации и споделяне на мнения и обратна връзка между клиенти и феновете на двете марки и представители на BMW Group България и партньорите на марката в цялата страна.”

В рамките на изложението представители на BMW Financial Services предлага индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и MINI. За всички сделки по време на събитието и до 30 април 2014 г. се предлага преференциален лихвен процент.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook