Vilner тапицира BMW с вълна
Публикувано от на 10 април 2014 | Преглеждания: 993

Българските майстори следват модните тенденции

В света на тунинга не е лесно да изпъкнеш. Успяват само онези, които са готови да експериментират, налагайки свой собствен стил. Името на българското ателие Vilner не е чуждо на световното автомобилно общество. А новият проект на българите определено ще привлече вниманието за пореден път.


Vilner тапицира BMW с вълна
Снимка: Vilner

Новата доработка е изцяло визуална, като е съсредоточена в интериора на колата. Използваният автомобил е BMW 3-Series (E46), но по-любопитни са материалите, подбрани от Атанас Вилнер, основател и собственик на ателието. Това са вълнa, естествен фурнир и антична кожа.

Резултатът със сигурност няма да допадне на всеки. Но това е търсен ефект, тъй като в този бизнес се оценяват именно новаторството и оригиналността, които това BMW определено притежава.

"Световните модни тенденции все повече налагат добре познатите естествени материали от миналото. Вълнените платове са отново на мода, комбинирани с естествен фурнир и антична кожа придават аристократичен уют в интериора на автомобила", споделят майсторите на интериорния дизайн.

Още по темата:
Тунинг made in BG - Automedia при Vilner

Източник: Automedia
Последни теми
Facebook