Слабо представяне на BMW Sauber в петъчната тренировка.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 28 септември 2007 | Преглеждания: 721

Петъчната тренировка не мина добре за отбора на БМВ-Заубер. Пилотът на тима Роберт Кубица записа 6-о време в първата и 10-о във втората сесия, докато неговият съотборник Ник Хайдфелд постигна 13-о и 15-о време.

"Пистата е много хубава и много ми допада да карам тук. Трасето е трудно и има доста затворени завои, в които трудно се вижда ейпексът. Има също доста натоварено спиране и ускоряване, сподели Кубица. - Трябва да поработим малко повече по настройките за дългите серии от обиколки. Ще сравним данните от телеметрията с тези от пистата и се надявам да намерим точния баланс на настройките", завърши полякът.

Другият пилот на тима Ник Хайдфелд не е доволен от представянето на тима днес.

"Фуджи" е много по-забавна, отколкото си я представях. Доста е широка и има изкачвания, и спускания по завоите, от които не се вижда ейпексът, но това е, защото седим доста ниско в болидите, сподели Ник. - Не останах доволен от настройките в първата сесия, когато задната ос беше много нервна. Във втората нещата малко се подобриха, но все още страдахме от лош баланс на колата", завърши германецът.

Източник: formula1.bg

Последни теми
Facebook