Представяме ви няколко инициативи за календар 2014 от BMW обществото в България
Публикувано от BMWPower-BG.net на 16 януари 2014 | Преглеждания: 3726

Официален календар на БМВ Клуб България!

Всяка година БМВ Клуб България създава календар с BMW автомибили от клубното общество, календар за своите членове, фенове и приятели обединяваща ги любовта към любимата марка.

В края на 2013та година БМВ Клуб България реши да промени практиката си и обяви КОНКУРС ЗА КАЛЕНДАР 2014 ,който след гласуване беше спечелен от фотографите от The Power Crew!

Календарите вече са факт. 7 листови , на цена от 5.00лв. Всеки, който иска да се сдобие с бройка наличности има в офиса на БМВ Клуб България http://bmwpower-bg.net/club/10-Kontakti и чрез поръчка през онлайн магазина на клуба  http://bmwpower-bg.net/products/80-Kalendar-2014

 

Календар на BMW Team Pleven!

От регионална структура BMW Team PLEVEN поеха инициатива и след организирана фотосесия създадоха календар със съдействието на Studio Pleven и моделите Риксана Илиева, Габриела Димитрова и Диляна Гелева. Фотосесията беше заснета в неоткрития все още в гр.Плевен Mall Panorama и беше финансирана от техните партньори изброени в календара .

Всички членове на БМВ Клуб България и фенове на марката могат да получат безплатно копие от еднолистовия календар /тип плакат/ като се свържат с някой от огранизаторите от BMW Team Pleven:

Мартин - 0887007060; 0876013012
Гецата - 0887508615
Оги - 0878540450

 

Календар на Team E46!

За втора поредна година Е46 обществото в България ни радва със своята сплотеност и ентусиазъм като създава свой неповторим календар с фотографии на лични автомобили , запаметили моменти от събития , инициативи , емоции заедно и приятелства създадени от любовта към марката и в частност BMW Е46 .

Календарът е 12 листа на цена от 12.00лв. ,и всеки който иска да го притежава може да се свърже с Георги Ненов (runnaway) във форума  или на email runnaway@gmail.com

Всички страници на календара може да разгледате тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=349022&start=15

Изображение

 

Календар на BMW Team Kozloduy и BMW Team Vratsa!

Едни от най-новите регионални структури на БМВ Клуб България се обединиха тази година в инициативата си за създаване на календар 2014 за феновете от двата града. Фотографии от мероприятия от изминалата 2013 година са обединени в еднолистовия календар на BMW Team Kozloduy и BMW Team Vratsa!

Календаррът е безплатен, наличен в офиса на БМВ Клуб България http://bmwpower-bg.net/club/10-Kontakti и при регионалните представители на гр. Козлодуй и гр. Враца http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=group&g=25608


Лимитирана серия еднолистови календари на Явор Карастоянов  (член на Управителния съвет на БМВ Клуб България) победител в Група Състезателни, клас над 2л ., в Bulgarian Endurance Championship организиран от БФАС.

Последни теми
Facebook