BMW X5 дебютира в България
Публикувано от BMWPower-BG.net на 10 декември 2013 | Преглеждания: 3406

http://clubs1.bg/images/uploads/298.jpg

BMW X5 – един от моделите, състезаващи се в категория 4х4 на конкурса Автомобил на годината в България – направи официален дебют в страната ни. Това е третото поколение на основателя на Sports Activity Vehicle сегмента.

С повече от 1,3 млн. доставки в 140 държави BMW X5 е един от най-успешните модели на BMW Group и основен фактор, за успеха и равитието на BMW X семейството.

Новото BMW X5 предлага три пакета на адаптивно окачване – Comfort, Dynamic и Professional, както и М спортно окачване. Интелигентната система за задвижване на всички колела BMW xDrive, в комбинация с Динамичния контрол на стабилността (DSC) допринася за оптимална стабилност на всякакви настилки, превъзходна стабилност по време на управление и прецизна управляемост. Нова функция е т.нар. xDrive статус дисплей. Той дава информация на водача за функционирането на системата на задвижването, допълнително на инструменталния панел може да бъде показан компас, който изобразява ориентацията на движение на автомобила.

Благодарение на технологиите от програмата за повишаване на ефективността BMW EfficientDynamics, с които BMW X5 е оборудвано новият модел впечатлява не само с динамика и проходимост, но и с най-високата в класа икономичност.

При въвеждането си на пазара новото BMW X5 ще се предлага с два дизелови и един бензинов двигател – BMW X5 xDrive50i, BMW X5 М50d xDrive, BMW X5 xDrive30d. От декември 2013 година гамата ще бъде допълнена с BMW X5 xDrive35i , BMW X5 xDrive40d и BMW X5 xDrive25d. Освен това за първи път BMW X 5 ще се предлага и само със задно задвижване във варианта BMW X5 sDrive25d.

http://clubs1.bg/images/uploads/299.jpg

http://clubs1.bg/images/uploads/300_1.jpg

Последни теми
Facebook