Най-големият партньор на BMW и MINI в България сменя името и разширява дейността си
Публикувано от BMWPower-BG.net на 10 декември 2013 | Преглеждания: 4259

 

Дилърът на BMW в София Камор Ауто обяви промяна в името си и мащабен план за инвестиции на събитие по повод откриването на нов търговско-сервизен комплекс в София.

От 20 септември 2013 г. Камор Ауто се преименува на Ауто Бавария. Новото име отбелязва навлизането в нов етап от развитието на компанията свързан с инвестиции и обновление на материалната база, в съответствие с високите изисквания на марките BMW и MINI, както и още по-високи стандарти в обслужването на клиенти. Ауто Бавария се асоциира непосредствено с произхода и ценностите на марката BMW, чиито корени и централа на управление са в едноименната германска провинция и от години се асоциират с високо качество, надеждност и иновативни технологии. Промяната се случва по-малко от година след смяната на собствеността на дилърството през декември 2012 г., когато София Франс Ауто придоби 100% от собствеността на дружеството.

Девет месеца по-късно факт е и първата значителна инвестиция - откриването на втори сервиз на марката BMW и търговски център за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium selection на бул. Петър Дертлиев в ж.к. Люлин. Търговско-сервизният център е изграден по най-новите стандарти на BMW Group и ще улесни обслужването на клиентите на марката от централните и западните региони на столицата . Общата инвестиция възлиза на около 2 млн. лева.

Комплексът е изграден на разгъната застроена площ от 630 м2 и се състои от механичен сервиз с 5 работни поста, зона за активно приемане на автомобили, склад за резервни части и кът за обслужване на клиенти със зона за изчакване и продажба на BMW аксесоари. Предлага се пълната гама от сервизни услуги, включително ремонти по застрахователни събития. Този допълнителен сервизен капацитет, оборудван с най-съвременната техника за диагностика и ремонт, ще позволи на клиентите на Ауто Бавария практически незабавно да отстраняват възникналите технически неизправности по техните автомобили.

Изложбената площ за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection е обхваща 200 м2. Тук клиентите могат да направят своя избор на употребяван BMW автомобил с гарантиран произход, доказана сервизна история и гаранция.

Следващата стъпка в инвестиционните планове предвижда е реконструкцията и обновяването на основния търговския и сервизен комплекс в София, намиращ се на ул.Бизнес парк София №5 до края на март 2014 г. Ремонтните дейности ще протичат на етапи, като първият вече приключи с разширението на паркинга за клиенти и подмяната на настилката му. Вторият етап ще започне от началото на месец октомври. Той предвижда ремонт и преборудване на автосалона с цел, повишаване на енергийната ефективност и въвеждане на последните стандарти на BMW Group.

Камор Ауто

От 2004 Камор Ауто е официален вносител на BMW за България. След откриването на официално представителство на марката през 2007 г., Камор Ауто става дилър на BMW и MINI за София и единствен представител на мотоциклети BMW.

В края на 2012 г. София Франс Ауто придоби Камор Ауто. За първите 8 месеца на 2013 г. делът на продажбите на Камор Ауто от общия брой продажби на BMW за България е 58%.

Най-големият партньор на BMW и MINI в България сменя името и разширява дейността си

 

Източник: bmw.bg
Последни теми
Facebook