12ти Национален БМВ Събор
Публикувано от BMWPower-BG.net на 13 май 2013 | Преглеждания: 4845

Изображение

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=1&t=338323

Националният събор на BMW Клуб България е най-мащабното и атрактивно клубно автомобилно събитие в страната ни предоставящо на всички посетители, членовете на клуба и феновете на марката страхотна атмосфера, незабравими изживявания и уникални зрелища. Доказаният опит и професионализъм на екипа работещ по осъществяването на събитието гарантира неспирни атракции и нови и нови забавления всяка година, като 2013-та няма да бъде изключение и в това отношение! За тази цел, през тази година сме избрали изцяло нова концепция и сме ангажирали Международен Панаир Пловдив, където ще можем да се погрижим за нашите посетители като създадем една неповторима и уютна атмосфера сред уникални автомобили, наелектризиращи шоута и забавни игри.

Това разбира се не е всичко - самото събитие ще започне още сутринта в петък (24май), когато на възлово място в центъра на град Пловдив ще бъдат изложени най-атрактивните автомобили, които ще вземат участие в събора, като малко по-късно през деня те ще бъдат "разходени" по специално подбран маршрут през града "подпалвайки" интереса на жителите му и подканяйки ги да се присъединят към събитието на годината!


Естествено всичко това е само прелюдия към истинската кулминация, която ще разтърси централна България в съботния 25ти Май, когато в продължение на 10 часа публиката ще бъде залята с огромни адреналинови дози и добро настроение. В програмата за деня са включени многобройни специално потготвени шоута със специално подбрани дрифт автомобили и пилоти, донът и дрифт изпълнения от всички желаещи посетители, неспирни игри с публиката, конкурси с най-забележителните автомобили и т.н. като всичко това ще бъде разположено сред безброй автомобили от любимата марка, приветливите щандове на нашите партньори и гостоприемните зони за "зареждане" с разхлаждащи напитки и вкусна храна.

Официалното откриване на събитието е в 10:30 часа на 25ти Май като входа на съоражението ще бъде отворен още от 9ч., за да могат всички BMWта да бъдат поместени и подредени на територията на панаирното градче, като естествено за всички баварски автомобили собственост на членове на клуба е подбран специален паркинг, който за тях ще бъде безплатен, а достъпа до него за членовете на клуба ще е отворен още от 16ч. в предишния 24ти Май. На разположение за всички останали BMW автомобили са два паркинга (открит и закрит), достъпа до които ще струва 5лв. на автомобил за целия ден на събитието. Входът за всички посетители ще бъде 10лв.

По време на мероприятието сме потготвили за Вас няколко специални уникално зрелищни шоута, Monster ще наградят някой от Вас с едно незабравимо изживяване на пасажерското място на някой от най-изявените дрифт пилоти у нас, ще има естествено и няколко сесии за дрифтове и донъти за всички, които искат да скъсат по някоя гума, много игри с публиката и не на последно място, както казахме по-горе - страхотна атмосфера сред любимите Ви автомобили, пушещи скари, студена биричка и добри приятели.

В рамките на съоражението ще има специално отредено място за паркиране на мотоциклетите носещи любимата марка, така че добре дошли да се чувстват и всички фенове на BMW Motorrad :twisted:

За записване в конкурсите за външен вид можете да получите повече информация в тази тема: viewtopic.php?f=1&t=328529

Съвсем скоро очаквайте и информация за местата от където можете да си закупите стикери за колите :yes:

Предлагаме на Вашето внимание и схема на съоражението с различните зони където ще се случват активностите по време на събитието:

Очакваме Ви!  

 

 

Последни теми
Facebook