BMW Facebook Superfan: Тодор Тодоров
Публикувано от на 23 ноември 2012 | Преглеждания: 3378

През август ви запознахме с историята на Тодор Тодоров от Варна, основател на фен страницата на BMW X5 във Facebook, както и с нейния огромен успех. Сега обаче нашият приятел Тодор попада в медийното пространство – при това международното, не само в нашето родно – по малко по-различен повод.

Преди време BMW стартира така нареченото Infographic приложение в Fb, за да открие „най-големия си фен“. Няма обаче да задълбаваме в точния му механизъм на действие, важното в случая е, че победителят, от над 100 000 световни участници, е Тодор.

В настоящата галерия виждате моменти от „връчването“ на наградата на Тодор Тодоров – тридневно гостуване на „BMW Мюнхен“, посещение на BMW Welt, задкулисна разходка из секретния развоен център FIZ, разходка из завода, произвеждащ Серия 3, както и серия от така наречените Driving Experience пробни карания на различни модели на марката. Това в компанията на специалисти, заемащи различни ръководни постове в BMW.

Трите уникални дни са събрани в четириминутно професионално видео, в чието начало се споменава „Тодор Тодоров, години: 25, страна: България… ” Което е повод за гордост. Още повече че поради Superfan статуса на Тодор в официалната страница на марката (която има близо 12 млн. почитатели) е поместено ясно изображение с картата на България, оцветена с нашия трибагреник.

 

Източник: Top Gear - http://topgear.bg/photos/bmw-facebook-superfan-todor-todorov/

Последни теми
Facebook