Задава се BMW 1-Series седан
Публикувано от на 20 ноември 2012 | Преглеждания: 1379
Машината най-вероятно ще е с предно предаване

Заклетите фенове на BMW трябваше да преглътнат и да се приспособят към много нови неща през последните години. Масово моделите на марката получиха турбо-мотори и система за задвижване на четирите колела. Появиха се дизелови М-версии, кросовъри и Sport Activity Coupe. Сега ги очаква още едно изпитание на лоялността им към марката – седан 1-Series, който най-вероятно ще бъде с предно предаване.


Задава се BMW 1-Series седан

Очаква се този модел да се появи не по-рано от 2015 г., като ще получи по-просторен салон от настоящите версии на „единицата” – хечбек и купе. Най-важното обаче е, че седанът ще бъде на напълно нова платформа на баварския производител.

Предполага се, че новата модификация на 1-Series ще прилична много на сегашната 3-Series седан. Моделът ще разчита на бензинови и дизелови трицилиндрови агрегати с обем 1.5 и 1.6 литра, чиято мощност ще бъде между 95 и 150 к.с.

Задачата на седана е да може да се конкурира на пазара с Mercedes CLA и седана Audi A3. Благодарение на новата си платформа и мотори новата модификация на BMW 1-Series ще бъде с около 4000 евро по-евтина от седана 3-Series.

Източник: Automedia
Последни теми
Facebook