BMW представи ски лифт
Публикувано от на 20 ноември 2012 | Преглеждания: 1413
Кабинките са направени съвместно с Leitner

Докато в България се води спор дали съоръженията на Витоша са опасно стари или не чак толкова, в Австрия откриха един от най-луксозните лифтове в света. Той е дело на BMW Individual и компанията за производство на лифтове Leitner.


BMW представи ски лифт

Описван като "лимузина, която може да плава", лифтът е оборудван с луксозен интериор от BMW 7-Series. Кабинките разполагат с кожени кресла с подгряване и масаж, инфо-развлекателна система BMW iDrive, покрита с кожа предна конзола и обшит с алкантара таван.

BMW представи ски лифт

За разлика от повечето творения на дизайнерските подразделения на автомобилните компании, този луксозен лифт е реален проект и ще бъде използван за един от популярните ски курорти в Австрия - Hochzillertal.

Съоръжението ще може да се използва с редица допълнителни екстри. Една от тях е пакет, който предлага ранна разходка до пистите на курорта, когато снегът е най-добър. Цената на този пакет е 150 евро, като в него са включени още "изключителни места за паркиране", две целодневни ски карти и резервация за "слънчева ложа с водно легло". За любителите на късното ставане се предлага пакет, струващ 170 евро, който включва подобни глезотии, сред които и обяд с дегустация на вино.

Източник: Automedia
Последни теми
Facebook