BMW Sauber затруднени от условията на пистата.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 08 септември 2007 | Преглеждания: 832
Пилотите на БМВ-Заубер Робърт Кубица и Ник Хайдфелд смятат, че различните условия на пистата от тестовете, проведени през миналата седмица, са ги затруднили повече от очакваното. Липсата на стабилност е основната причина, която изтъкват двамата, за слабите резултати.

"Проведохме тестове тук миналата седмица, така че знаехме малко за баланса на колата и останалите настройки. Затова не участвахме дълго време в първата тренировка, призна Кубица. - Условията сега са доста променени от миналата седмица и особено стабилността при спиране, която е от съществено значение за тази писта. Във втората тренировка направихме много дълги сесии, в които тествахме гумите. Събрахме доста информация, която трябва да бъде анализирана преди квалификацията", завърши  полякът.

"Мисля, че като цяло работата, която свършихме днес, е добра. И в двете сесии нямахме сериозни проблеми, въпреки че времената ми в дългите серии не бяха толкова добри, колкото ми се искаше, сподели Хайдфелд. - Балансът на колата не беше добър, но още смятам, че можем да се доближим до Ферари", категоричен бе "Бързия" Ник.

Източник: formula1.bg
Последни теми
Facebook