BMW показа M6 Gran Coupe на VIP клиенти
Публикувано от на 09 ноември 2012 | Преглеждания: 2071
Премиерата на автомобила е насрочена за изложението в Детройт през януари

BMW организира специално представяне на най-мощната модификация на 6-Series Gran Coupe. Версията М бе показана единствено на избрани VIP-клиенти на марката.


BMW показа M6 Gran Coupe само на VIP-клиенти

Въпреки сериозни мерки за сигурност, някои от присъстващите успяха да снимат автомобила и да качат фотографиите в интернет. Машината разполага с 20-инчови джанти от лека сплав и агресивен аеродинамичен пакет, в който влизат нов преден спойлер с широки въздухозаборници, увеличена престилка, модернизирана задна броня с интегрирани в нея 4 тръби на изпускателната система и дифузьор. В сравнения със стандартната версия M6 Gran Coupe се отличава и с карбонов покрив и масивни спирачни механизми.

BMW показа M6 Gran Coupe само на VIP-клиенти

BMW M6 Gran Coupe се задвижва от 4.4-литровия бензинов двигател с две турбини, който развива мощност от 560 к.с. и 680 Нм въртящ момент. V-образната "осморка" работи в комбинация с роботизирана трансмисия M Double Clutch с двойно сцепление. Очаква се от  0 до 100 км/ч машината да ускорява за 4.5 секунди, като максималната скорост ще бъде ограничена на 250 км/ч.


BMW показа M6 Gran Coupe само на VIP-клиенти

Световната премиера е насрочена за международното автомобилно изложение в Детройт в началото на 2013 г.


BMW показа M6 Gran Coupe пред на VIP клиенти
BMW показа M6 Gran Coupe пред на VIP клиенти

Източник: Automedia
Последни теми
Facebook