BMW Service Inclusive - по-удобно и по-сигурно.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 05 септември 2007 | Преглеждания: 969

- BMW Service Inclusive (пакет сервизни услуги на BMW) се въвежда в продажбения регион на BMW Group и за България от септември 2007 г.

- Пакетът BMW Basic Service Inclusive (за включено основно сервизно обслужване) е серийно предлаган като стандарт в Румъния, България и Кипър.

От 1 септември 2007 г. поделението на BMW Group за Централна и Източна Европа въвежда пакета BMW Basic Service Inclusive като стандартна опция за всички новопроизведени автомобили за Румъния, България и Кипър.

С това BMW България въвежда този пакет услуги като стандартен за цялата си текуща производствена гама във всички страни, в които оперира. Пакетът BMW Service Inclusive, както и разширеният пакет BMW Service and Repair Inclusive (за включено обслужване и ремонт) ще се предлагат като усъвършенстван вариант на стандартния основен пакет.

Пакетът BMW Basic Service Inclusive включва сервизно обслужване и работа по поддръжката плюс оригинални части на BMW, масла и труд. Освен смяната на масло работата включва проверка на автомобила, както и стандартните процедури, описани в сервизната брошура на BMW от бордовата книжка на автомобила. Обслужват се също въздушният филтър, микрофилтърът, горивният филтър и запалителните свещи; извършва се и подмяна на спирачната течност. Цената на пакета BMW Basic Service е включена в основната цена и покрива периодичното безплатно обслужване в продължение на 5 години или при пробег на автомобила от 100 000 км.

Като допълнение към стандартно предлагания пакет BMW Basic Service Inclusive са и следните възможности за разширяване на услугите:
BMW Service Inclusive, 5 години експлоатация или пробег на автомобила от 100 000 км;
BMW Service + Repair Inclusive, 5 години експлоатация или пробег на автомобила от 100 000 км;
BMW Service Inclusive, 6 години експлоатация или пробег на автомобила от 150 000 км;
BMW Service + Repair Inclusive, 6 години експлоатация или пробег на автомобила от 150 000 км.

Клиентите на BMW ще се възползват от различните преимущества, предлагани с пакета BMW Basic Inclusive. Този пакет дава възможност на клиента да ползва обслужване без допълнителни разходи в рамките на уговорения срок, съответно пробег. Така клиентът получава абсолютен контрол върху разходите, тъй като не се начислява стойността на технически прегледи. Освен това клиентът може да бъде сигурен в гарантираното използване на оригинални части на BMW, в изключителната компетентност на партньорите на BMW, в прецизното сервизно обслужване, както и в използването на най-съвременна апаратура за диагностика .

Пакетът BMW Basic Inclusive може да бъде прехвърлян на всеки следващ собственик при продажба на автомобила, което допринася за запазване на стойността на колата. Тъй като е предвиден за приложение в международен мащаб, собствениците ще могат да се обръщат към всички сервизи при всички дилъри, действащи зад граница, което означава голяма гъвкавост благодарение на свободата при избора на представителство на BMW.

Източник: auto-press.net

Последни теми
Facebook