G-Power набута 720 к.с. под капака на М3
Публикувано от на 11 септември 2012 | Преглеждания: 2084

Доработеното BMW ускорява от място до 100 км/час за 3.7 сек.

G-Power набута 720 к.с. под капака на М3
Новото поколение на BMW M3 ще бъде представено през следващата година. Това обаче не спира тунерите все още да се възползват от настоящото, пето поколение на култовата спортна кола.

Един от най-добрите такива - немско ателие G-Power, представи брутална доработка на M3. Тя представлява надграждане на вече познатата M3 Tornado RS, като предлага същата мощност.

Силовата доработка на тунерите е започнала с увеличаването на обема на 8-цилиндровия V-образен двигател до 4.6 литра. След това му е поставен суперчарджър SK III ASA T1-723, нов колянов вал и нови бутала Mahle. Променени са също така изпускателната и всмукателната системи. А резултатът е мощност от 720 к.с.

Благодарение на всичко това тунингованото от G-Power BMW M3 може да ускори от място до 100 км/час за нищожните 3.7 секунди и да развива 330 км/час.

За стабилността и пътното поведение на колата пък се грижат новото регулируемо окачване Clubsport, 20-инчовите джанти Silverstone Diamond с гуми Michelin и аеродинамичния бодикит, който изграден почти напълно от карбон.

От немската тунинг компания не съобщават цените на доработката

Източник: Automedia
Последни теми
Facebook