Очаквано обновяване на BMW Z4.
Публикувано от на 30 юли 2012 | Преглеждания: 3318

Три години след представянето на последната генерация Z4 (Е89) с твърд сгъваем покрив, очевидно дойде време за освежаване на техниката и визията на характерния за марката „Roadster”. Емблематичните за Z моделите дълъг капак на двигателя, изтеглен назад пасажерски отсек и къси надвеси остават непроменени, а минималната маскировка върху засечените тестови автомобили показва, че се работи върху нови елементи в областта на фаровете, стоповете, страничните огледала и страничните панели на предните калници, които се предполага, че ще следват дизайнерската линия наложена от новата 6-та серия.

 

 

Фаровете ще включват по-светли дневни светлини с бели рингове, както и светлинен лъч в горната част на корпуса. Предполага се, че страничните огледала ще получат светлинните индикатори, а задните светлинни елементи ще се открояват по-ясно, както при новата 7-ма серия.

 

 

В интериора най-вероятно ще бъдат добавени последните новости в навигационната система, iDrive и Connected Drive и е възможно автоматично прибиращия се дисплей с висока резолюция да бъде заменен със статичен.

 

 

Под капака се очаква да бъдат поместени последните поколения на Twin Power Turbo агрегатите с 4 и 6 цилиндъра, съчетани с 8-степенната автоматична предавателна кутия. Все още не е ясно дали се очаква продължение на върховия спортен модел Z4 sDrive35is, но имайки предвид сериозното навлизане на M Performance автомобилите в гамата на компанията е силно възможно да ни зарадват с появата на Z4 доработено от М.

 

Очаква се представянето на обновения модел да се състои в началото на сезона „без покрив“ в началото на следващата година.

Последни теми
Facebook