Женева 2010: Дебют на новото BMW 5 Series Sedan.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 22 февруари 2010 | Преглеждания: 1055


По време на международното изложение в Женева, на щанда на BMW ще бъдат демонстрира новости от почти всички автомобилни сегменти. Баварската марка ще представи както серийни модели, така и концептуални разработки, програми за доработка, както и нови мултимедийни предложения.

BMW 5 Series Sedan
Основният акцент на тазгодишното изложение при BMW ще бъде световната премиера на новото поколение на петата серия седан. От компанията коментират, че автомобилът ще предложи най- голямото междуосие в своя сегмент, което е довело до значително увеличение в простора на интериора.

Новата пета серия ще се предлага с един осемцилиндров, три шестцилиндрови бензинови и два шестцилиндрови дизелови задвижващи агрегата. Максималните мощности на двигателите варират от 204 до 407 конски сили. Освен това, новото BMW 5 Series Sedan ще може да бъде оборудвано с четирицилиндров турбодизелов мотор (520d), който генерира максимална мощност от 184 конски сили. В комбинация със стандартната система за гасене/стартиране на задвижващия агрегат Auto Start Stop, това е гаранция за недостижим показател на икономичността.

Като алтернатива на шестстепенна механична предавателна кутия за новото BMW 5 Series Sedan, от компанията предлагат интегрирането на осемстепенна роботизирана трансмисия (стандартна при 550i).

На женевското изложение ще бъдат представени също така и новото BMW X5, 3 Series Convertible, програми за оптимизация на първата серия и Х6, ActiveHybrid X6 и ActiveHybrid 7, и ще се състои европейската премиера на BMW Concept ActiveE.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook