BMW пуска нова серия F?
Публикувано от BMWPower-BG.net на 31 август 2007 | Преглеждания: 1353
BMW в момента разработва два нови модели основани на седаните от Серия 3 и Серия 5.

Тези два нови модела ще завземат нови, досега не използвани от BMW територии. Експертите определят новите модели като MPV-комби, но за разлика от досегашните варианти Touring, новите ще имат по-голяма височина за да използват напълно обемите в купето. 

Макар имената на тези нови автомобили все още да не са известни, предварителните информации показват, че те ще формират нова серия, наречена ‘F'. Това ще бъдат F3 и F5. Новият F5 ще стане пряк конкурент на Mercedes-Benz R-Клас, докато по-малкият F3 ще бъде в групата на Mercedes B-Клас. 

Този компютърен образ публикуван в Motor Authority показва добре как ще изглежда по-големият вариант F5. Вариантите за двигателите ще бъдат същите както при седаните на чиято база ще се произвежда новата Серия F. 

Очакванията са F5 да се появи към средата на 2009 г., а по-малкият F3 ще излезе на пазара около една година по-късно. Да напомним обаче, че преди да видим новата Серия F, BMW ще пусне друг нов модел - кросоувъра Х6, който ще има премиера през следващата година.


Източник: automedia.bg

Последни теми
Facebook