BMW ще модернизира и купето на Серия-3.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 27 октомври 2009 | Преглеждания: 927

След модернизацията на седана, сега BMW предвижда фейслифт и за купето и за кабриолета на Серия-3.
Това е така нареченото обновяване на модела в средата на неговия жизнен цикъл. Модернизираните купе и кабриолет на Серия-3 на BMW ще видим още до края на тази година или най-късно в началото на следващата, съобщава изданието Motor Authority и публикува компютърен образ на обновеното купе.

BMW ще модернизира и купето на Серия-3

Премиерата се очаква или през декември в Лос Анджелис или през януари в Детройт.Също като преминалият през фейслифт седан, пуснат на пазара преди по-малко от година, промените при купето и кабриолета от Серия-3 ще постигнат по-спортен вид на автомобила.

BMW ще модернизира и купето на Серия-3

Нови ще са фаровете и задните светлини, но е възможно двата автомобила да имат и по-широка следа в сравнение със сегашните версии. Промени ще има и в интериора, с нова облегалка за ръцете между двете предни седалки и второ поколение на системата iDrive с четири бутона за най-често използваните команди от водача. Системата ще бъде и с нов голям LCD дисплей с размер 22.3 см. и хард диск с памет 80 Gb.

BMW ще модернизира и купето на Серия-3

Новите високотехнологични системи появили се при обновения седан ще видим и при моделите с две врати. Системата за регенерация на използваната от спирачката енергия, системата stop-start, електромеханичен усилвател за волана и гуми с намалено съпротивление.

Източник: automedia.bg

Последни теми
Facebook