Компютърен образ и на новия BMW X3.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 26 октомври 2009 | Преглеждания: 983
След като показаха компютърни образи на новата „петица" и на модернизираното купе на Серия-3 на BMW, сега в изданието Motor Authority се появи и компютърен образ на новото поколение Х3.
Сегашното поколение на BMW X3 ще бъде актуално поне още една година. Новото поколение вече преминава през изпитания на пътя, като на базата на заснетите шпионски снимки е създаден и компютърният образ, който виждате.

Компютърен образ и на новия BMW X3

С появата на новите Audi Q5 и Mercedes-Benz GLK , BMW e заплашен от възможността да загуби лидерските си позиции в този сегмент. Ако образът е близък до действителността, новото поколение на Х3 ще бъде с нови фарове и задни светлини, ще има като цяло по-големи размери от сегашното поколение и стилово ще бъде близък до „по-малкия брат" Х1, показан наскоро.

Наред с обновената външност, новият Х3 ще предложи доста по-добро техническо оборудване. Има неофициална информация, че при Х3 може да се появи и новата система за нощно виждане с дисплей на предното стъкло на равнището на очите на водача, сега предлагана при X6. Фаровете ще са вi-xenon със системата за осветяване на завой. Седалките на новия Х3 ще са с функция за масаж и вентилация.

Като цяло двигателите ще бъдат познати - четири дизелови с мощност от 177 до 300 к.с. за европейските пазари и два бензинови с мощност 231 и 306 к.с. Говори се, че ще има и хибридна версия за новия Х3, но не се знае нищо за неговите технически характеристики.

Новият BMW X3 ще се яви на пазара през втората половина на следващата година.

Източник: automedia.bg
Последни теми
Facebook