Формула 1: Тайсен се надява на по-добри представяния в Европа.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 03 май 2009 | Преглеждания: 1170

Отборът на БМВ-Заубер направи разочароващ старт на сезон 2009. След четири състезания, тимът отбеляза едва един подиум - второто място на Ник Хайдфелд в Малайзия. В момента "баварците" са на шесто място в класирането при конструкторите, но според Марио Тайсен, новият пакет ще скъси дистанцията между тях и първите отбори:

"Испанското състезание дава началото на стартовете в Европа. Традиционно, това е и своеобразно ново начало на сезона. За нашият отбор, това важи повече от всякога тъй като не можем да се похвалим с представянето си до момента," сподели шефът на тима и допълни: "След добрите зимни тестове, всички в БМВ-Заубер изпитахме трудности в началото на сезон 2009. Колата не е достатъчно бърза и имаме само един подиум от четири състезания - второто място на Ник на "Сепанг", сподели Тайсен. Преодоляването на неуспехите на F1.09 е мобилизирало целият наличен персонал на отбора. Според германецът обаче в момента се подготвят нововъведения, които ще засилят болида:

"Работим интензивно в Мюнхен и в Хинвил за да си възвърнем старата форма. Ще представим в Барселона нов аеродинамичен пакет. В момента разработваме и други подобрения, които ще въведем през сезона.", увери Марио Тайсен.

Източник: formula1.bg

Последни теми
Facebook