Хайдфелд оптимист за титлата.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 09 март 2009 | Преглеждания: 1086
Ник Хайдфелд е оптимист за шансовете на БМВ да се борят за титлата тази година. През 2008 година, тимът финишира на трето място в класирането, като взе една победа в Канада. Хайдфелд признава, че основната му цел е да извлече максимума от новия болид F1.09.

"Моята цел е да извлека всичко възможно от колата, ситуацията и целият уикенд. Целта ни е отново да се намесим в борбата за титлата. През последните години успявахме да изпълним почти напълно целите си, така че се надявам и сега да стане така. Тази година подготовката ни бе като изследователска експедиция", обясни Ник.

"Има толкова много нови неща по-колата. За мен всичките тестове бяха доста положителни. Можем да подобрим издържливостта, но до сега не сме се сблъсквали с непоправими проблеми. Направихме големи подобрения, а все още имаме идеи които да разработим. За съжаление не знам как се справяме в сравнение с другите, защото всички държат картите си близо до себе си по време на тестовете. Никога не знаеш каква програма пуска другият отбор, пък да не говорим колко гориво носят. Ще се радвам когато всичкото това гадаене приключи в Мелбърн."

Източник: formula1.bg
Последни теми
Facebook