Формула 1: Коментарите на Хайдфелд и Кубица за квалификацията.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 18 октомври 2008 | Преглеждания: 1139
За разлика от доброто представяне на Ник Хайдфелд, съотборникът му в БМВ-Заубер Роберт Кубица разочарова с 11 позиция, от която ще стартира в утрешната Гран при на Китай. Куик Ник постигна шесто време, докато полякът не успя дори да влезе в третата фаза на квалификацията. Така Роберт почти унищожи шансовете си за атака на титлата, след като се намира на 12 точки зад водача в класирането Люис Хамилтън (Макларън-Мерцедес).

"Страшно съм разочарован от квалификацията. Имам сериозни проблеми с баланса на колата през целия уикенд", призна Кубица. "Направихме някои промени по настройките на колата, но те се оказаха погрешни. Колата беше трудна за каране и не успях да натискам колкото ми се искаше. Очаквам много тежко състезание утре, защото нямаме право да сменим настройките", завърши полякът.

"Шестото място беше максимумът, който можех да постигна днес. Радвам се, че прогресът на представянето ми в последните три състезания продължава", заяви Ник. "Съжалявам за Кубица. Той имаше сериозни проблеми със сцеплението и може би изгуби шансовете си за титлата. Но ние никога не се отказваме и ще се борим до край", завърши германецът.

Източник: formula1.bg

Последни теми
Facebook