Кубица и Хайдфелд доволни от челните позиции.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 28 септември 2008 | Преглеждания: 1035
Пилотът на БМВ-Заубер Роберт Кубица призна, че е доволен от четвъртата стартова позиция от която ще стартира утре в Гран при на Сингапур. Въпреки това полякът призна, че не е напълно доволен от последната си квалификационна обиколка.

Съотборникът му Ник Хайдфелд също изрази задоволство от представянето си и от шестата стартова позиция. И двамата пилоти на баварците признаха, че утрешното състезание може да се окаже най-тежкото през този сезон.

"Доволен съм от квалификацията днес. Четвъртото място на старта утре е добро начало, но трябва да призная, че не съм доволен от последната си бърза обиколка. Имах малки проблеми с намирането на най-доброто сцепление и работата на гумите ", сподели Кубица. "Пистата е много неравна и основният фактор за добро представяне ще бъде износването на гумите. Очаквам състезанието утре да бъде съвсем различно от това, което видяхме в днешната квалификация", завърши полякът.

"Доволен съм от квалификацията и от бързата ми обиколка във финала. Още с началото на тренировките в петък, направихме няколко промени по настройките по колата и всичките се оказаха сполучливи", заяви Хайдфелд. "Аз също свикнах с пистата и особеностите й. Утре един добър старт може да бъде решаващ за изхода на състезанието, защото изпреварванията на "Марина бей" ще бъдат много трудни", завърши германецът.

Източник: formula1.bg
Последни теми
Facebook