Кубица: Мисля състезание за състезание.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 12 юли 2008 | Преглеждания: 1013
Полският пилот на БМВ Заубер Роберт Кубица сподели, че засега гледа нещата състезание за състезание и не мисли за шансовете си за спечелване на световната титла. Полякът е само на две точки от тримата лидери в шампионата.

"Подходът ми към състезанията е доста близък до това, което правех преди, даже е съвсем същият. Опитвам се да взимам възможно най-много точки всяка седмица и да взема винаги максимума от колата. Ако мога да стигна до максимума и той ми е достатъчен, за да спечеля титлата в последното състезание, ще го мисля тогава. Но точно сега гледам нещата състезание за състезание", коментира Кубица.

Той е убеден, че следващите две състезания - в Германия и в Унгария, ще дадат по-ясна картина за разпределението на силите в борбата за титлата. "Като погледнем последните две състезания, те бяха абсолютно различни. На "Маникур" Ферари бяха много по-бързи от всички останали, а на "Силвърстоун" бяха много по-бавни, отколкото очакваха всички. В Макларън пък бяха точната противоположност. Сега на "Хокенхайм" и в Унгария ще видим как са се развили нещата преди паузата", заяви той.

Източник: formula1.bg
Последни теми
Facebook