Форумна лига: Злощастна загуба и убедителна победа за отборa на BMW.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 20 юни 2008 | Преглеждания: 1300


Футболният отбор на БМВ Клуб България демонстрира добра игра в последните два кръга, но резултатите не удовлетвориха шампионските амбиции на отбора. Мачът от двадесет и третия кръг с отбора на ФРГ се превърна в истинско футболно дерби - силен и резултатен футбол, драматични обрати и прекрасна публика. Единадесет красиви момичета, рекламни лица на спонсора на отбора - Jim Beam, подкрепяха усилено момчетата. Футболният спектакъл се изнесе пред непрестанен дъжд, което не повлия изобщо на многобройната и доста гласовита агитка на БМВ. „Баварците" поведоха в началото на мача, след удар на Георги Костадинов (GTS) и рикошет в противников играч. До края на полувремето играчите на ФРГ успяха да обърнат развоя на събитията и резултатът стана 2:1. През втората част напрежението си каза своето и играта стана доста груба. Равенството беше възстановено след много красив гол на капитана на БМВ Методи Данев. Това, за съжаление, не беше последното попадение в мача. Злощастен гол на ФРГ доведе до загубата на „синьо белите". Те опитаха да променят нещата и наложиха тотално превъзходство, но това не даде голово изражение. В последните секунди на мача шанс за отбелязване на гол се отвори пред вратаря на БМВ - Милен Ценков (Reportera).
Загубата на "баварците" изпрати на първо място отборът на ФРГ.



В следващия кръг нашите момчета играха с отбора на Dir.bg. Мачът мина под диктовката на БМВ, като по-добра игра бе показана през второто полувреме и тогава бяха отбелязани решителните три гола.

Битката в челото продължава, а до края на първенството остават само два кръга. Първи са ФРГ с 55 точки и голова разлика +49 гола, втори - Симитли, с 54 точки и голова разлика +71 гола, и трети - БМВ, пак с 54 точки, но по-лоша голова разлика (+44 гола). Предстоят мачове с „Орлите" на 21 юни от 14:30 часа и с Арсенал България на 29 юни от 15:30, който се явява и последният мач от лигата тази година.

Автор: Цветан Акьосев



Последни теми
Facebook