Форумна лига: Поредна победа за отборa на BMW.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 15 април 2008 | Преглеждания: 1468


Футболният отбор на „BMW Клуб България" завоюва победа над МК Дружбето с 3:1. „Баварците" набързо нанизаха три попадения през първата част. Точни бяха Пламен Танов (n1tr0s0x1d3s1st3m) в шестнадесетата минута, Петър Николов (sieg), две минути по-късно и Георги Костадинов (GTS) в двадесет и втората минута. През второто полувреме „синьо-белите" значително намалиха оборотите и играчите на „Дружбето" върнаха едно попадение. Това бе четвърта поредна победа за „баварците", която ги доближава все повече до шампионската титла. От този мач на фланелките им присъства логото на известната напитка Jim Beam, представителите на която, станаха основни спонсори на отбора.

В останалите двубои от кръга нямаше изненади. Играчите на форума на ЦСКА прекъсната успешната си серия и загубиха от ФРГ. Така в класирането убедително води BMW с 44 точки, следван от Симитли с 39 и ФРГ с 37.

Предстои дълга пауза в първенството, като след подновяването му ни очакват двубоите: FEN - BMW, Forum.CSKA.BG - Dir.bg, PC Mania - Орлите, Симитли - Арсенал България, МК Дружбето - Peugeot Клуб България, ФРГ - FM България и FenMania - ПМЛ Юнайтед. Отборът на FEN е на пета позиция в класирането и точковият му актив позволява да се бори за място в челната тройка. Това прави нелека задачата на BMW, но ние, ентусиастите от „BMW Клуб България", не се съмняваме в успеха на нашите момчета.



Автор: Цветан Акьосев

Последни теми
Facebook