СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ С ПРИСТА ОЙЛ И НОВИТЕ МАСЛА НА TEXACO HAVOLINE ProDS
Публикувано от BMWPower-BG.net на 09 януари 2017 | Преглеждания: 4664

 

Повече от 100 години шофьорите се доверяват на моторните масла Texaco Havoline, доказали надеждността си и високото си качество по отношение на ефективност и защита на двигателя навсякъде - от Формула 1, НАСКАР и Льо Ман до тежките условия на ежедневното шофиране.

Технологията „Deposit Shield“ на Havolineпомага за защита на компонентите на двигателя от непрекъснатата атака на вредните отлагания и износване дори при екстремни условия на шофиране.

Наред с усъвършенстването на технологиите за проектиране надвигатели, които водят до създаване на по-малки, по-мощни двигатели с по-ниски нива на вредни емисии и по-нисък разход на гориво, трябва да се усъвършенстват и моторните масла, които ги защитават.

Новите моторни масла Havoline ProDSса специално разработени с помощта на най-новата технология „Deposit Shield“ на Texaco, която защитава проактивно Вашия двигател, за да гарантира оптимална ефективност при всякакви условия на шофиране.

Произведени с използване на синтетични базови масла от най-високо качество и специално разработени добавки, моторните масла Havoline ProDS предпазват проактивно Вашия двигател от вредните отлагания и износване, като постоянно подновяват защитната бариера на Deposit Shield, която не позволява образуване на вредни отлагания върху повърхностите на изключително важните елементи на Вашия двигател и същевременно намаляват износването.

Havoline ProDS с технология „Deposit Shield“ защитава проактивно най-важното: ефективността на двигателя Ви, инвестициите Ви и икономията  на горивото*

* Ниският разход на гориво зависи от типа на автомобила/двигателя, външната температура, условията на шофиране, стила на шофиране, вискозитета на моторното масло и препоръките за сервизно обслужване на производителя

Приста Ойл, oторизиран дистрибутор на продукти TEXACO, Ви кани да вземете участие в онлайн игра и да се възползвате от шанса да спечелите една от

8-те ежеседмични награди

комплект 4л масло Texaco Havoline ProDS и 4л aнтифриз Prista Long Life,

 

както и от възможността да спечелите голямата награда–

брандиран скутер Kisbee

 


                                                   

                                                          

https://web.facebook.com/PristaOil/app/1014623205349787/?_rdr

 

 

 

Последни теми
Facebook