BMW с поглед в бъдещето с HoloActive Touch
Публикувано от auto-press.net на 15 декември 2016 | Преглеждания: 705

BMW HoloActive Touch

BMW обяви, че по време на спеицализираното за потребителска електроника изложение CES 2017, което ще се проведе през следващия месец в Лас Вегас, ще представи няколко нови технологични концепции за бъдещето.

Една от новите системи, които ще демонстрират от BMW е футуристичната HoloActive Touch, която демонстрира нов начин на взаимодействие между водача и бордовата система с помощта на специален интерфейс. С иновативна концепция, системата се използва под формата на виртуален чувствителен на допир екран, управлението върху който се осъществява посредством жестове.

Системата BMW HoloActive Touch, която е част от развойната програма BMW i Inside Future , комбинира в себе си удобството на вече добре познатите от стандартните модели на баварската марка прожекционни (head-up) екрани, жестово разпознаване и командване, и директно взаимодействие с бордовата система. За първи път при тази технологична разработка е възможно функционалността, в това число и на BMW Connected, да бъде използвана без реално да има физически контакт с повърхност.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook