BMW Motorrad е първата мотоциклетна марка, която влиза в partslink24
Публикувано от auto-press.net на 13 декември 2016 | Преглеждания: 288

BMW Motorrad е първата мотоциклетна марка, която влиза в partslink24

Източник: www.bmw.bg

Бърза и качествена услуга за доставки на оригинални части към независими сервизи, 24 часа в денонощието.

BMW Motorrad е първият мотоциклетен производител в света, който се присъединява към съставения от разнообразни световни марки онлайн портал за поръчка на части partslink24. Порталът позволява на независими сервизи да закупуват оригинални BMW Motorrad части, компоненти и аксесоари директно от оторизираните дилъри на марката като това може да се случва по всяко време на денонощието, всеки ден от седмицата. Досега в списъците на partslink24 влизаха единствено автомобилни производители и дилърства като BMW Motorrad е първата марка за мотоциклети в света, която се присъединява към портала. Верни на принципа да предлагат възможно най-пълна услуга, частите за моделите на BMW Motorrad могат да бъдат поръчани за всички мотори – от R24, произведен през 1948 г., до най-новите продукти.

Показваните в partslink24 оригинални BMW Motorrad части, данни и изображения, са базирани на оригиналните каталози с резервни части на марката. За да се улесни търсенето на части, представянето на всяка отделна е изключително опростено. Това е възможно чрез въведената ефективна категоризация на мотоциклетите, както и поради възможността за търсене по номер на рама или част или чрез ключови думи.

Това ще осигури на независимите сервизи и работилници лесен достъп до всички нужни компоненти. В много от случаите, голяма част от останалите части, необходими за обслужването на даден модел, излизат в списък веднага след въвеждане на серийния номер на свързан с тях компонент. Това значително ускорява процеса на намиране на частите и тяхната поръчка. Веднъж направена, поръчката се обработва от оторизиран дилър на BMW Motorrad като продуктите се изпращат директно към независимия сервиз или работилница.

В Германия са представени 24 BMW дилърства в портала и съответно са оторизирани да приемат поръчки. BMW Motorrad вече е достъпен в partslink24 и в други европейски страни като Франция, Великобритания и Холандия.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook