BMW X6M от LUMMA Design: Толкова жълто, че чак боли
Публикувано от auto-press.net на 07 октомври 2016 | Преглеждания: 1065

BMW X6M от LUMMA Design: Толкова жълто, че чак боли

LUMMA Design демонстрира поредното си впечатляващо творение, като този път “жертвата” е BMW X6M. С уникален wide body екстериорен пакет, доработен двигател, нова изпускателна система и редица други промени и нововъведения, “черешката” в новия проект е Fluorescent Yellow жълтото екстериорно решение.

Друг сериозен акцент в новия проект на LUMMA Design са внушителните 22-цолови джанти, които придават допълнителна агресия в цялостното излъчване на автомобила.

Под предния капак на колата, който е направен от въглеродни нишки пък откриваме 4.4 литров TwinPower Turbo V8 двигател, който в стандартната си версия генерира максимална мощност от 575 конски сили и максимален въртящ момент от 750 Нм. След намесата на инженерите на тунинг-компанията, съответните показатели вече са 750 конски сили и 980 Нм, а максималната скорост на движение на колата е над 300 км/ч.

По отношение на интериора на новия си проект, от LUMMA Design предлагат пълна свобода на персонализацията, в това число и възможност за тапициране на товарното отделение с естествена кожа.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook