BMW Connected и за смартфоните с Android
Публикувано от auto-press.net на 28 септември 2016 | Преглеждания: 1007

BMW Connected Android По време на тазгодишното технологично изложение IFA в Берлин BMW обяви, че многофункционалното приложение BMW Connected става достояние и на потребителите със смартфони с операционна система Android.

Приложението BMW Connected за Android, което баварците демонстрираха на IFA в сътрудничество със Samsung, дава възможност за интеграция и по-лесно изпълнение на ежедневните задачи чрез синхронизиране с бордовата система на автомобила. Приложението е в състояние да улесни планирането на дневните пътувания, да помогне в търсенето и въвеждането на дестинации, автоматично въвеждане на адреси и събития от календара на мобилното устройство, препоръки- на базата на данни в реално време, за оптимално време на потегляне за среща и други.

Освен тази функционалност, версията на BMW Connected за Android идва с пълната функционалност на BMW Remote Services, което дава възможност на водача да управлява дистанционно климатичната инсталация на автомобила, заключването/отключването на вратите, фаровете и други.

В резултат на сътрудничеството си със Samsung, BMW отчита включването на BMW Connected и в екосистемата Tizen, която дава възможност за нейната интеграция в смарт-часовници, като пилотен проект тук е Gear S3. По този начин, собствениците на часовника могат да получават известия като подсещане за предстояща среща, да проверят нивото на горивото в резервоара, да отключат своята кола и други, директно от часовника.

Първоначално, приложението BMW Connected за Android ще бъде налично от октомври за избрани модели смартфони в Германия и САЩ, използващи най-новата версия на операционната система Android.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook