Безопасна и спокойна ваканция с оригинални BMW аксесоари.
Публикувано от auto-press.net на 05 август 2016 | Преглеждания: 2653

Безопасна и спокойна ваканция с оригинални BMW аксесоари.

Източник: www.bmw.bg


Безопасна и спокойна ваканция с оригинални BMW аксесоари - Ефикасни бордови решения за пътуване и приятно прекарване на цялото семейство.

Ваканцията понякога е свързана и с някои предизвикателства за семейството. С помощта на оригиналните BMW аксесоари, създадени специално за пътуване, свободно време и транспорт, те се преодоляват бързо и лесно. Серията BMW детски седалки, например осигурява цялостна грижа за децата по време на ваканционното пътуване. Създадените от BMW чанти за съхранение, сред които и чантата на BMW за задната седалка, гарантират удобство и перфектна организация. Багажникът за покрив на BMW осигурява място за още повече багаж, а велосипедите се пренасят удобно със стойката за велосипеди за покрив или в транспортна система за задния капак на BMW. Хладилната чанта на и щорите на BMW за страничните стъкла осигуряват комфорт по време на пътуване. Децата имат идеалната възможност да се научат да карат колело още по-добре и едновременно с това по-забавно с помощта на комбинирания детски велосипед със/без педали на BMW, който освен всичко друго задоволява желанието им непрекъснато да обикалят наоколо. Предпазните жилетки на BMW са задължителни за всеки пътник, защото подобряват сигурността в случай на повреда и предотвратяват налагането на глоби в държавите, в които тези предпазни жилетки са задължителни. Нежеланите „следи“ от ваканционните приключения върху автомобила и в купето се отстраняват лесно и ефикасно с помощта на специално разработените оригинални продукти за поддръжка на BMW, като концентрат за отстраняване на силикон, твърда вакса с нанотехнологии или пяна за почистване на кожа.

Оптимална защита и максимален комфорт при пътуване с деца.

Оригиналните детски столчета на BMW са идеални за осигуряване на безопасност и комфорт на децата по време на пътуване. Три различни типа седалки предлагат оптимални условия за пътуващите с бебета и деца до 12 години. Детските седалки BMW отговарят на европейския стандарт ECE R44-04 за обезопасителни системи за деца и са тествани допълнително за съответствие с изискванията за безопасност на EURO NCAP. В процеса на производство се правят допълнителни тестове с преден и заден сблъсък в реални житейски ситуации. Всички детски седалки на BMW са с патентованата технология Airpad. Вградени въздушни възглавници контролират движението на главата в случай на страничен сблъсък. Детските седалки гарантират удобство и голяма свобода на движение. Те се предлагат в класическо черно/антрацит или в спортно черно/синьо. Използваните текстилни материи, покриват типичните изисквания за износване на автомобилната индустрия, осигуряват обмен на топлина, улесняват извличането на влагата и притока на свеж въздух.


Три типа седалки за различни възрастови групи.

БЕБЕШКО СТОЛЧЕ, ГРУПА 0+ на BMW е изключително подходящо за бебета на възраст до около 15 месеца. Столчето се поставя удобно, обърнато назад, с помощта на основата ISOFIX. Допълнителна сигурност дава предлаганата отделно основа ISOFIX, която се свързва към системата за закрепване ISOFIX, а благодарение на захващащата скоба получавате още по-голяма стабилност.





ДЕТСКО СТОЛЧЕ, ГРУПА 1 на BMW е идеалното решение за децата на възраст от около 12 месеца до четири години. То се закрепва към автомобила с помощта на основата ISOFIX и може да се постави както обърнато назад, така и насочено напред.

За децата на възраст между 3 и 12 години се препоръчва ДЕТСКО СТОЛЧЕ BMW, ГРУПА 2/3, което просто се поставя върху точките за закрепване чрез вградените конектори за скобите ISOFIX на задната седалка. Възможно е регулиране по височина и широчина само с една ръка, като по този начин столчето „расте“ заедно с детето. Освен това столчето може да се сгъне лесно за съхранение и да се пренася удобно извън автомобила в раницата, с която се предлага.

Няма значение какво има в багажа – всичко се съхранява удобно и сигурно.

Благодарение на изключителните решения на BMW за транспортиране и съхранение, които се закрепват лесно и удобно и впечатляват с висококачествена изработка и максимална функционалност пространството вътре в купето може да бъде подредено и организирано. Чантата за облегалка на BMW, която може да се закачи на подглавниците и да се закрепи към долната част на всяка от предните седалки, разполага с множество заключващи се отделения за съхранение и опции за допълнителни приспособления, например кутия за салфетки или бутилки, които се побират удобно във вградената поставка за бутилки. Тя се сгъва в практичен калъф и може да се използва и извън автомобила.

Чантата за съхранение на BMW за задната седалка е изработена от материал, който включва и естествена кожа. Тя разполага с подвижен дамски тоалетен несесер и две вградени поставки за чаши, а стабилното закрепване с помощта на колана на средната задна седалка я прави още по-удобна за съхранение на малки предмети като детски играчки. Благодарение на двете дръжки и вградената дръжка за рамо, чантата за съхранение на BMW за задната седалка може удобно да се носи извън автомобила.

Хладилната чанта на BMW с красив дизайн в черно/антрацит също допринася за спокойствието по време на ваканцията с деца. Чантата с вместимост 14 литра се включва към бордовия 12-волтов захранващ извод и осигурява охладени храни и напитки за по-дългите пътувания.

Комплектът от предпазни калъфи за облегалки на BMW и подложката за детска седалка на BMW осигуряват две ползи едновременно. Ако се поставят в задната част на предните седалки, калъфите за облегалки предпазват гърбовете на седалките от замърсяванията от обувките на малките пътници отзад. Те обаче разполагат и с две отделения за удобно съхранение на книги или играчки, които децата вземат на път. Подложката за детската седалка на BMW се закрепва към подглавниците на задните седалки и благодарение на пълнежа от пяна предотвратява следите от натиска, които биха се получили в резултат на използването на детските столчета. Освен това тя ефективно защитава предната част на задните седалки от замърсяванията от детски обувки.

Системата Travel & Comfort на BMW – една основна стойка, много възможности.

Модулната система на BMW „Travel & Comfort“ увеличава удоволствието от пътуването и комфорта вътре в автомобила. Чрез плъзгащ се конектор системата позволява лесно и сигурно закрепване на различните компоненти към основната стойка, която е поставена върху дръжките на подглавниците на предните седалки. Например към нея може да се прикрепи държач за различни модели таблети – Apple iPad и Samsung Galaxy. Държачът се поставя върху ос, може да се накланя под ъгъл и да се върти на 360 градуса – за повече удобство при гледане на филми в пейзажен режим или в портретен режим за делови задачи. По желание към основната стойка освен закачалка за сако и универсална закачалка може да се закрепи и сгъваема масичка, която се регулира по височина и наклон и разполага с вградена поставка за чаши.

Защита от пряка слънчева светлина.

Приятното прекарване в автомобила до голяма степен зависи и от температурата в купето. За тази цел щорите на BMW са идеален помощник на климатичната система. Предлагат се варианти за задното стъкло и страничните задни стъкла на повечето модели автомобили BMW, които могат да се използват дори когато прозорците са отворени. Персонализираният дизайн осигурява перфектна защита от пряката слънчева светлина на пътниците отзад, и особено на децата, като в същото време понижава температурата вътре в купето. Освен това намалява отразяването на светлина върху мултимедийните устройства, например таблети.

Децата се учат да карат колело с детския велосипед на BMW.

Когато след дълго пътуване желаната дестинация е достигната, децата могат да проявят естественото си желание да се движат и да бъдат изключително активни. За тези моменти изключително подходящ е детският велосипед на BMW. Комбинираният детски велосипед със/без педали е идеален за деца на възраст 2,5 - 6 години. Докато малките се упражняват да балансират, да усещат скоростта и да се учат да спират с конзолната спирачка на предното колело, по-големите деца могат да усъвършенстват уменията си за каране на велосипед, като за целта се поставят задвижващия механизъм, педалите, веригата и задната спирачка на педалите. Детският велосипед е оборудван с 14-инчови пневматични гуми, мрежа на кормилото и чанта за дребни предмети на рамката. Предпазните елементи включват рефлектори и светлоотразителна детска каска за велосипед.

Напълно подходящи продукти за почистване и грижа.

Всяко пътуване оставя „следи“ по автомобила и в купето. Те могат да бъдат отстранени лесно и завинаги с помощта на оригиналните аксесоари на BMW за грижа за автомобила. Концентратът на BMW за отстраняване на силикон, например, премахва дори много упорити замърсявания като дизелов нагар, смазка, вакса и засъхнали насекоми от стъклата и фаровете на автомобила. Твърдата вакса с нанотехнология пък осигурява максимална защита срещу дървесна смола, сол за размразяване и други природни въздействия. А замърсяванията, получени скоро след третиране, вече се отстраняват по-лесно. Пяната на BMW за почистване на кожа гарантира качествено излъскване на всички видове кожени тапицерии, използвани в автомобилите BMW. Продуктите за почистване и грижа от колекцията „PureCare inspired by BMW i“ са особено деликатни и имат дълготраен ефект. Благодарение на естествените им съставки те са биоразградими и не замърсяват природата.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook