BMW пуска само 50 M5 Pure Metal Silver в САЩ
Публикувано от auto-press.net на 26 юли 2016 | Преглеждания: 1010

BMW M5 Pure Metal Silver

Американското подразделение на BMW обяви, че компанията ще пусне в продажба нова лимитирана серия на суперспортното M5. В нея ще бъдат включени само 50 автомобила, всеки един от които ще бъде изпълнен в уникален Pure Metal Silver екстериорен цвят, в който са вложени стотици хиляди алуминиеви люспи

Представителите на серията M5 Pure Metal Silver ще предложат на бъдещите си щастливи собственици максимална мощност от 600 конски сили (+40 к.с. в сравнение със серийната М5), което им отрежда място сред най-мощните серийни автомобили на баварската марка.

Автомобилите, всеки един от които на цена от 130 900 щатски долара, са в състояние да се ускорят от 0 до 96 км/ч за 3.9 секунди и да развият 304 км/ч, а в оборудването им са включени стандартно пакет Competiton Package с 20-цолови джанти, оптимизирани окачване и управление, карбон-керамични спирачни дискове, M Performance изпускателна система, цялостен Merino кожен салон на купето с контрастен шев и алуминиеви апликации, прожекционен Head-Up дисплей и еднодневен специализиран курс по управление.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook