Новата Серия-7 на BMW ще видим през 2008.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 22 декември 2007 | Преглеждания: 663
Следващото поколение на Серия-7 на BMW ще бъде представено през следващата година като модел на 2009.

Прототипи на автомобила вече бяха забелязани на доста места по време на тестове. Тежката маскировка не позволява да се съди какъв точно ще бъде външният вид на новото поколение на Серия-7, макар да дава възможност да се предполага със сравнителна прецизност какъв ще бъде силуетът, колесната база, формата на прозорците и др. 

Тогава, за да придобием представа за външния дизайн на бъдещия автомобил, на помощ идва напредналата компютърна графика. Това, което виждате, е най-новото, което сега е възможно да се каже за бъдещата Седмица на BMW. Компютърните образи показват какво можем да очакваме, направени са с помощта на хора участващи в реалния проект и на места са доста близо до истината, макар да не е възможно да се каже, къде точно показват истината и къде са разликите. 

Ако вярваме на тези образи, дизайнът на бъдещата Серия-7 ще бъде много повлиян от стила на новата Серия-3. Няма да има много радикални решения и шокиращи изпълнения. Вероятно автомобилът ще бъде по-дълъг от сегашното поколение, но ще седи по-близо до пътя и също така ще бъде по-широк. Така общият вид на лимузината ще бъде по-спортен. 

Колесната база ще бъде по-дълга от тази при сегашното поколение. Платформата ще дава възможност и за хибридна версия на новата Серия-7. Новият двигател на BMW би-турбо V8, който ще дебютира при кросоувъра X6 ще видим и при новата Седмица. Друга новост ще бъде автоматичната скоростна кутия ZF с осем степени.

Източник: automedia.bg

Последни теми
Facebook