BMW Group. THE NEXT 100 YEARS.
Публикувано от auto-press.net на 16 юни 2016 | Преглеждания: 1728

BMW Group. THE NEXT 100 YEARS.

Източник: www.bmw.bg

BMW Group отбелязва своя вековен юбилей под мотото "СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ". През цялата си история компанията поддържа визия насочена към бъдещето и това вече е неотменна част от ДНК-то на BMW Group. Така стогодишнината е естествен повод, Групата да погледне напред в бъдещето и да сподели визията си за индивидуалната мобилност две или три десетилетия напред във времето. Визионерският автомобил BMW VISION NEXT 100 предостави поглед върху начина, по който ще изглежда в бъдеще "Радостта от шофирането". Днес компанията показва MINI VISION NEXT 100 - напълно индивидуализиранa, на разположение по всяко време форма на градската мобилност и Rolls-Royce VISION NEXT 100 въплъщаението на бъдещето на автомобилния лукс "по поръчка".

BMW Group отбелязва своя вековен юбилей под мотото "Следващите 100 години". Ориентация към бъдещето и адаптивност винаги са дефинирали корпоративната идентичност на BMW Group. Откакто е основана през 1916 г. BMW Group има важна роля в оформянето на бъдещето на мобилността. Това става възможно, чрез постоянно себепреоткриване и целенасочено развитие от производител на двигатели за самолети, на мотоциклети и на автомобили. Днес BMW Group обхваща марките BMW, MINI, BMW Motorrad и Rolls-Royce, както и голям брой услуги за мобилност и BMW Financial Services.

През цялата си история компанията поддържа визия насочена към бъдещето и това вече е неотменна част от ДНК на BMW Group. Така стогодишнината е естествен повод, Групата да погледне напред в бъдещето и да сподели визията си за индивидуалната мобилност две или три десетилетия напред във времето.

Едновременно е вълнуващо и предизвикателно да си представим как ще живеем и придвижваме в бъдеще: как обществото, икономиката, условията на живот - и следователно мобилността - ще се променят? Какви възможности ще открият новите технологии? Как дигитализацията и свързаността засегнат нашите автомобилни нужди?

За да отговори на тези въпроси, BMW Group формулира шест основни хипотези за индивидуалната мобилност в следващите десетилетия, базирани на ключови тенденции и прогнози за бъдещето.

Мобилността се диверсифицира.

Нови форми на мобилност ще създадат безброй възможности за хората да се придвижват до там където искат. BMW Group се стреми да играе роля в оформянето на тези бъдещи форми на мобилност.

Свързаността се превръща във втора природа.

В бъдеще, всичко ще бъде свързано. В BMW Group вярваме, че дигитализацията и цифровата интелигентност са предназначени да служат на хората. Това е единственият начин те постоянно да подобряват качеството на нашия живот.

Мобилността се предлага "по поръчка".

Мобилността ще бъде все по-гъвкава и съобразена с индивидуалните нужди. В бъдеще, персонализираната мобилност автоматично ще се гарантира, че хората са в състояние да използват най-подходящото средство за транспорт и предпочитан маршрут до желаната дестинация. BMW Group ще предлага внимателно координирани продукти и услуги, за да им осигури това.

Технологията се доближава до човека.

Технологиите стават все по-умни. BMW Group вярва, че иновациите са от полза за хората, само ако те са прости и лесни за използване. В нашата визия, технологиите трябва да могат да се учат от и да се адаптират към хората, така че да бъдат по-малко технически, а да бъдат по-човешки и по-познати.

Енергията става енергия без емисии.

В бъдеще, енергия все повече ще идва от възобновяеми източници. BMW Group има ясна визия за екологично съвместими превозни средства конструирани с използването на възобновяеми енергийни източници и рециклируеми без генериране на вредни емисии. Компанията работи, за да постигне статут на изцяло устойчива компания.

Социалната отговорност в всеобхватна.

В бъдеще ще стане още по-важно за глобални компании като BMW Group да поемат отговорност за околната среда, но също така и за хората, пряко или непряко, ангажирани в сферата им на дейност. Един аспект - както по отношение на международните служители от повече от 100 различни националности, така и за обществеността в различните локации на осъществяване на корпоративната дейност - е да се насърчава междукултурния обмен и да се подобрява живота. BMW Group вече поддържа над 200 екологични и социални проекти в над 42 страни, свързани със служителите на компанията и местните общности, за да се постигне максимален ефект в бъдеще. (За да разберете повече за корпоративно и междукултурната отговорност на BMW Group, посетете: www.bmwgroup.com/responsibility).

Тези шест приоритетни области обхващат визията за бъдещето на BMW Group. Те са също основата и вдъхновението за създаването на концептуални, визионерски превозни средства, които компанията представя пред световната общественост, в рамките на отбелязването на своя вековен юбилей.

Всяка марка на BMW Group интерпретира мобилността на бъдещето по начин, който отразява нейните конкретни ценности:

BMW VISION NEXT 100 предоставя поглед върху начина, по който ще изглежда в бъдеще "Радостта от шофирането".

MINI VISION NEXT 100 предлага напълно индивидуализиранa, на разположение по всяко време форма на градската мобилност.

Rolls-Royce VISION NEXT 100 въплъщава автомобилния лукс "по поръчка".

Концепцията BMW Motorrad VISION NEXT 100 олицетворява удоволствието от мотоциклетизма в бъдещето и обещава неограничена свобода.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook