Александър Язов - Матрицата провокира феновете си с нова и нестандартна визия
Публикувано от BMWPower-BG.net на 14 юни 2016 | Преглеждания: 4186

Двукратният Европейски шампион в дрифт дисциплината - Александър Язов - Матрицата, по типичен за него провокативен начин, представи обновената визия на своята дрифт машина BMW E30,  V8 , 500к.с. Многобройната публика на  Tuning Show 2016 беше зашеметена от най-новото секси попълнение в отбора на пилота.

Излизайки на сцената с облеклото на шампиона, девойката успя да заблуди феновете, че е самият Алекс. Докато вървеше така към покрития автомобил, изненадващо свали гащеризона и остана по предизвикателен костюм, очертаващ женствените й форми, а под каската се разляха тежки къдрици. Галейки нежно все още скрития автомобил, момичето дръпна покривалото и го "разсъблече", разкривайки специфичните му форми и нова визия. В този момент двигателят изрева и се оказа, че Матрицата вече е зад волана. Машината започна да обикаля в изключителна прецизност и близост около девойката, която безстрашно докосваше предницата на „звяра“.

Този път Алекс силно залага на шестоъгълника, като скрит изграждащ елемент в многобройните механични и конструктивни части на автомобила. Към основните цветове на Falken Drift Team Bulgaria е добавил графитено сивото, чията структура се базира именно на свързани един с друг шестоъгълници.  Промените в оптичния тунинг на машината са в синхрон с еволюцията и изискванията на спорта , като допринасят и за по-агресивното и излъчване.

Последни теми
Facebook