За първи път BMW Motorrad ЕКСПО в рамките на традиционното BMW и MINI търговско изложение
Публикувано от auto-press.net на 13 май 2016 | Преглеждания: 1378

За първи път BMW Motorrad ЕКСПО в рамките на традиционното BMW и MINI търговско изложение Източник: www.bmw.bg


За първи път BMW Motorrad организира BMW Motorrad ЕКСПО в рамките на традиционното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО. От 13 до 15 май в зала 4 на Интер Експо Център, феновете на радостта от шофирането на две колела ще могат да се запознаят с атрактивни и многообразни акценти от моделната гама на мотоциклетите с марка BMW. Работното време на изложението е от 10:00 до 20:00 часа, а входът е свободен.

На специалния щанд на BMW Motorrad посетителите ще могат да видят: BMW S 1000 R, BMW HP4, BMW F 800 R, BMW G 650 GS, BMW R 1200 GS и BMW R 1200 RS; избрани предложения от lifestyle колекцията на BMW Motorrad, да се консултират с експерти и да уговорят пробен тест на желан мотоциклет.



BMW S 1000 R

Изключителният спортен роудстър в гамата на BMW Motorrad. Базиран на супер спортиста S 1000 RR и задвижван от преработена версия на същия 999 см3 двигател. Тук мощността му е 160 к.с., максималният въртящ момент е 112 Нм, а достъпността на динамиката на мотоциклета е изумителна. Серийните системи ABS и ASC гарантират високо ниво на контрол, а опционалният пакет Sport предлага няколко режима на езда - Rain, Road + Dynamic, Dynamic Pro -, адаптиращи мотоциклета към конкретните желания на карача и условията на пътя или пистата.



BMW HP4

High Performance версията на една вече изключително мощна и способна машина. Това е спортният връх не само в гамата на BMW Motorrad, но и еталон в света на спортните мотоциклети. Базиран на S 1000 RR, моторът е екипиран със серия от HP компоненти, превръщащи го в още по-ефективна пистова машина. Именно HP4 е и първият мотоциклет снабден с новата ABS Pro система, която позволява сигурно спиране дори в завой. Допълнен от Dynamic Traction Control и Dynamic Damping Control, HP4 остава прекрасно съвместим и с условията на каране по обществената пътна мрежа. Един от най-ефективните и безкомпромисни спортни мотоциклети на пазара в момента



BMW F 800 R

Роудстър с всестранно развит характер, изключително удобен както за ежедневна градска употреба, така и за спортно каране извън града през уикендите. Това не му пречи да бъде и турист, когато се екипира с аксесоари, като например с двата странични куфара (побиращи общо 55 литра багаж). Редовият 2-цилиндров двигател с обем от 798 см3 предлага функционалните 90 к.с. и 86 Нм, а серийната система ABS, както и допълнителните ASC, ESA и RDC допринасят за още по-високо ниво на сигурност при езда. BMW F 800 R е мултицелеви мотоциклет, подходящ както за напреднали мотоциклетисти, така и за начинаещи такива.



BMW G 650 GS

Най-компактният ендуро мотоциклет от гамата на GS, което не означава, че е ограничен в своето представяне. Лек и задвижван от едноцилиндровия 652-см3 двигател с 48 к.с. и 60 Нм, G 650 GS може да ви отведе където пожелаете, без значение дали има път дотам или не. Леката управляемост, високият въртящ момент и ниската горивна консумация са сред неговите плюсове – 3,2 л/ 100 км при скорост от 90 км/ч, а асиметричният фар и допълнителният калник, който се движи заедно с предната гума, подчертават характерното му визуално присъствие.



BMW R 1200 GS

Категоричният бестселър на BMW Motorrad, харизматичен мотоциклет подплатен с нужните технологии, за да бъде на върха. Актуалният топ модел в гамата на GS идва с изключително мощното издание на класическия BMW боксер, с обем от 1170 см3, мощност от 125 к.с. и безусилните 125 Нм, Опционалната система Dynamic ESA адаптира окачването според терена, круиз контролът е незаменим помощник при дългите преходи, LED фарът прави нощните пътувания едновременно по-леки и по-сигурни, а гамата от аксесоари може да персонализира байка според конкретните нужди. Различни седалки, предпазна планка за двигателя, навигация с изключително удобен контролер при лявата ръкохватка, допълнителни LED светлини и разбира се, вездесъщите куфари. BMW R 1200 GS е икона.



BMW R 1200 RS

Спорт-туристическото превъплъщение на иконичния 1200-см3 боксерен двигател на BMW Motorrad. Превъзходна теглителна сила, независимо от предавката, благодарение на масивните 125 Нм, комбинирани с приятен разход от около 5 л/ 100 км при реални условия на експлоатация. Дизайн споделящ идеите на супер спортиста S 1000 RR, осигуряващ защита от вятъра, спортна позиция на седене, подходяща обаче и за дълги преходи. Стандартно оборудван с електронно контролирано адаптивно окачване и АSC система, предлагаща два режима Road и Rain, за оптимален контрол според условията. R 1200 RS е спортен турист с изключително силен характер и индивидуалност.

Източник: auto-press.net
Последни теми
Facebook