BMW представи M2 Coupe с педали
Публикувано от на 19 април 2016 | Преглеждания: 2294

Специалният велосипед струва 1400 евро

За да отбележи пазарната премиера на най-новия модел на BMW M GmbH, базираната в Мюнхен автомобилна компания представи уникален велосипед. Той е вдъхновен именно от M2 Coupe и ще бъде предложен в серия от само 1500 екземпляра.


BMW представи M2 Coupe с педали


Велосипедът е наречен Cruise M Bike Limited Edition, като е покрит със същата синя боя Long Beach Blue, която се използва за спортното купе с 385 к.с.
BMW представи M2 Coupe с педали


За новото BMW с педали инженерите са използвали алуминиева хидроформирана рамка, чийто дизайн трябва да направи препратка към мотоциклетите BMW. Самото сглобяване със скрити заварки е също заето от двуколесните машини на марката. За спортния характер на велосипеда напомнят и емблемите BMW M GmbH, както и специалният плакет с надпис BMW M Bike Limited Edition.
BMW представи M2 Coupe с педали


Cruise M Bike Limited Edition е окомплектован с хидравлични дискови спирачки Shimano и 28-инчови джанти. Колчетата на седалката и кормилото пък са изработени от карбон, за да предоставят максимална здравина и ниско тегло.
BMW представи M2 Coupe с педали


Германската компания, която вече 60 години произвежда и велосипеди, ще пусне новото колело в тираж от само 1500 екземпляра. Цената на всеки един е 1400 евро.

Снимка: BMW

Още по темата:
McLaren и Specialized с общ велосипед
Третото поколение велосипеди BMW
Новият велосипед на Alfa Romeo

 

Източник: Automedia
Последни теми
Facebook