"Камор Ауто" с нов генерален мениджър.
Публикувано от BMWPower-BG.net на 30 ноември 2007 | Преглеждания: 751

Шай Рацаби - новият генерален мениджър на „Камор Ауто" за България: Ще гоним нови успехи, защото отговорността да управляваш най-големия BMW и MINI дилър в страната е огромна!

Шай Рацаби е новият генерален мениджър на „Камор Ауто" за България, бе съобщено на пресконференция в София.Новият генерален мениджър бе представен от г-н Рони Вайс - акционер и член на Борда на директорите на компаниите в групата "Камор".
Компанията „Камор Ауто" е най-големият дилър на BMW и единственият за MINI в България. „Камор Груп" е създадена през 1989 г. в Тел Авив. През същата година получава и правото да продава автомобилите BMW и MINI в Израел, а през 2003 г. основава „Камор Ауто" и получава от BMW Group статут на официален вносител на BMW и MINI за България.

Предметът на дейност на „Камор Груп" в Израел е в разнообразни бизнес сфери. Основни сред тях са внос на автомобили, корабостроене, недвижимо имущество, високи технологии, финансови услуги и др.

„Когато „Камор Ауто" стартира своята дейност в България, преди още да има собствен шоурум, за една година продажбите на BMW се увеличиха неколкократно", каза Рафи Паран, досегашният генерален директор на компанията.

Компанията си поставя амбициозни цели за бъдещето - увеличение на продажбите през 2007, изграждане на нови изложбени центрове до 2009 година, както и самостоятелен изложбен център за MINI.

Двете престижни марки автомобили BMW и MINI сега имат общ изложбен салон, модерен сервизен център, офиси и складова база, разположени на площ от 10 000 кв. м под един покрив на Околовръстния път при Бизнес Парк София. Сградата е решена на три нива и има две основни функции - автосалон с офиси и автосервиз с обслужващи помещения.

„Изключително съм щастлив, че поемайки „Камор Ауто България", аз виждам една разработена и на 100% действаща компания в отлично състояние. Гледам на нея като на бебе, което трябва да се отгледа и развива - сега целта ми е да разширим още повече услугите, които предлагаме, както и да повишим тяхното качество", заяви Шай Рацаби.

„Отговорността да управляваш най-големия дилър на BMW и MINI в България е огромна, затова със сигурност очаквайте нови постижения от компанията в България. По-бързата доставка и широкият избор от автомобили ще бъдат гарантирани от поддържането на голям автомобилен парк в компанията.

Разширяването на бизнеса за употребявани автомобили BMW Premium Selection ще отговори по-пълно на търсенето на автомобили на различни ценови равнища", допълни той.

От 1 юли 2007 г. „Камор Ауто" става изключителен вносител на BMW мотоциклети в България и дилър с най-голям пазарен дял за нови BMW автомобили. & bdquo;Шофирането с удоволствие може да приема много различни форми. Характерът му може да се променя със сезоните, но то винаги е автентично, силно и истинско. В BMW шофирането е постоянно във фокуса на нашето внимание, в основата на всичко, което правим", каза новият изпълнителен директор на „Камор Ауто".

Шай Рацаби е завършил колеж по мениджмънт в Израел. Работил е много години в сферата на комуникациите - за периода 2000-2003 г. е работил като мениджър на мащабни проекти в Cellcom - най-големия мобилен оператор в Израел, където е ръководил екип от над 100 души. Следващата му длъжност е търговски директор на мобилния оператор Movicel в Ангола, а впоследствие е бил изпълнителен директор на Motophone Ltd Ангола - най-големия вносител на мобилни телефони в страната, официален представител на „Моторола" и още няколко марки.

Източник: auto-press.net

Последни теми
Facebook